Home»Muzika»Buntovnice Olivija Rodrigo i Lili Alen pokazale srednji prst i otpevale “F**k You” za američke sudije koje su zabranile abortus…

Buntovnice Olivija Rodrigo i Lili Alen pokazale srednji prst i otpevale “F**k You” za američke sudije koje su zabranile abortus…

7
Shares
Pinterest Google+
Lili Alen/Photo> ZouTube screenshjot
Lili Alen/Photo: YouTube screenshot

Olivija Rodrigo je na binu tokom svog nastupa na festivalu Glastonbury dovela pevačicu Lili Alen čiji je hit “F**k You” zatim posvetila sudijama Vrhovnog suda u SAD koji su odlučili da ukinu federalno pravo na pobačaj.

ORUŽJE SVIMA, ALI NE I PRAVO NA ABORTUS… POSLE ODLUKE VRHOVNOG SUDA SAD, OGLASILE SE SINDI LOPER, TEJLOR SVIFT, VAJOLA DEJVIS, ALISA MILANO…

– Ovo je moj prvi Glastonbury i delim pozornicu s Lili, što je najveće ostvarenje sna ikada. Ali isto tako sam slomljenog srca zbog onoga što se dogodilo u Americi. Vrhovni sud odlučio je da poništi presudu Roe protiv Vejda, što je zakon koji ženi osigurava pravo na siguran pobačaj i druga osnovna ljudska prava – započela je Olivija.

– I slomljena sam i uplašena. Toliko žena i toliko devojaka će umreti zbog ovoga – dodala je pa imenovala sudije koji su podržali odluku o poništavanju presude – Semjuela Alita,Klarensa Tomasa, Nila Gorsuča, Ejmi Koni Baret i Breta Kavanu.

Olivija Rodrigo i Lili Alen/screenshot
Olivija Rodrigo i Lili Alen/screenshot

– Htela sam ovu sledeću pesmu da posvetim pet članova Vrhovnog suda koji su nam pokazali da ih, na kraju krajeva, nije briga za slobodu – rekla je, nakon čega je Lili počela da peva “F**k You”.

Ovo nije prvi put da je 19-godišnja Olivija progovorila o pravu na pobačaj. Nedavno je zaustavila svoj koncert u Vašingtonu kako bi progovorila o pravu žene na abortus.

Inače, pesmu “F**k You” Alen je originalno posvetila bivšem američkom predsedniku Džordžu V. Bušu.

Previous post

Oproštaj, ali delimičan... Dejv Mastejn oprostio Elefsonu, ali ga neće vratiti u bend

Next post

Luda priča... Bijonse u novoj pesmi poručila da treba dati otkaz - neki fanovi je poslušali

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.