Home»Muzika»20 years of being different… Dvadeseti Summer3P festival od 22. do 24. jula na novoj lokaciji

20 years of being different… Dvadeseti Summer3P festival od 22. do 24. jula na novoj lokaciji

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Dvadeseti jubilarni Summer3P festival održaće se od 22. do 24. jula na novoj, izuzetno atraktivnoj lokaciji pod sloganom “20 years of being different”.

Kompleks bivše kasarne Petar Drapšin (druga kasarna) između Subotice i Palića, biće mesto na kome će Summer3P proslaviti dve decenije entuzijazma uz jedinstvene izvođače savremene elektro scene, koji će biti spoj svega onoga što je Summer3P oblikovalo tokom 20 godina u muzičkom smislu, a radioničarski program obuhvatiće sve teme kojima se Summer3P bavio dve decenije, sa prizvukom aktuelnih tema, događaja i iskustava u modernom stvaralaštvu.

Svoj nastup potvrdila je Nakadia, dama sa Tajlada koja poslednjih 20 godina nastupa na svim stranama sveta.

Pored nje, publika će moći da uživa u nastupu OC & Verde iz Velike Britanije, svoju muziku prikazaće i Khainz iz Švajcarske, Marko Felinger iz Hrvatske, a iz Londona stiže Siniša Tamamović, koji je svojevremeno nastupao i na Trenchtown festivalu.

Domaću podršku pružiće izvođači koji su tokom 20 godina nastupali na Summer3P festivalu i svojom muzikom uticali na razvoj elektro scene u Subotici i regionu.

– 20 godina se trudimo da na Summer3P dovedemo izvođače iz cele Evrope, ponosni smo na našu istoriju i nasleđe koje imamo. Summer3p je uvek predstavljao i predstavljaće drugačiji vid provoda od onoga na šta smo navikli, negujući savremene trendove, kako kroz muzički doživljaj, tako i kroz umetničko sportski program. Dve decenije, Summer3P nudi prostor svima koji žele iskoristiti svoje potencijale ili predložiti pojedinačnu ili grupnu inicijativu u domenu kulture i umetnosti. Svi dnevni programi su besplatni a za Porodični dan ulaznice se ne naplaćuju, jer smatramo da je u redu ne biti orjentisan isključivo ka profitu, već pokazivati i dokazivati da entuzijazam i energija grupice ljudi može doneti 20 godina postojanja u skladu sa nazivom našeg udruženja “AŠC”, Anti Šund Corporation – education 4 the nation – poručili su organizatori festivala.

Publiku tokom dana očekuje raznovrstan program – radionice, izložbe i performansi, a uveče atraktivan muzički program.

Nedelja, 24. jul, rezervisana je za Porodični dan, koji će programski biti sadržajniji i bogatiji nego predhodnih godina.

Uskoro možete da očekujete detaljnije informacije o programu.

Previous post

Film koji je 15 godina čekao da bude snimljen, a potom još dve decenije na zasluženo priznanje...  Pre tačno 40 godina stigao je "Blade Runner"

Next post

HL INTERVJU - MARKO LOUIS: Okružite se muzikom, dragim ljudima i pravim prijateljima... to je jedini spas od loših vesti kojima nas bombarduju

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.