Home»Muzika»Posle više od tri decenije Stivi Vaj i Dejvid Koverdejl ponovo zajedno na sceni…

Posle više od tri decenije Stivi Vaj i Dejvid Koverdejl ponovo zajedno na sceni…

4
Shares
Pinterest Google+
Stivi Vaj na koncertu Whitesnake/Photo> Youtube svreenshot
Stivi Vaj na koncertu Whitesnake/Photo> Youtube svreenshot

Legendarni gitarista Stivi Vaj pridružio se Whitesnakeu na bini 23. juna na Hellfestu Francuskoj, kako bi zajedno izveli pesmu “Still Of The Night”.

Video snimak njegovog pojavljivanja napravili su fanovi u publici.

Vaj je imao kratak staž u Whitesnakeu pre više od tri decenije, pošto je svirao na albumu grupe iz 1989. “Slip Of The Tongue”.

Ovaj njegov iznenadni nastup je dobro došlo i samom bendu, s obzirom da jedan od dvojice gitarista – Reb Bič – nije svirao na nekoliko poslednjih koncerata iz nepoznatih razloga, ali drugi gitarista Džoel Hoekstra je na Twitteru saopštio da se nada da će se Reb vratiti uskoro i dodao da nikome ne nedostaje kao njemu. 

Još u avgustu 2020. Vaj, pevač Dejvid Koverdejl, gitarista Adrijan Vandenberg, basista Rudi Sarco i bubnjar Tomi Odridž ponovo su se okupili, doduše virtuelno,  prvi put otkako su završili svetsku turneju “Slip Of The Tongue” – zbog sesije pitanja i odgovora pre emitovanja live streama legendarnog koncerta benda “Live At Donington”.

Da podestimo, Whitesnake će u Beogradu nastupiti 6. jula na stadionu Tašmajdan. Više informacija o koncertu pronađite ovde.

Previous post

Dobro je Ozi, bogu hvala... Stigao prvi singl s predstojećeg albuma, Princ tame je u punoj formi, a Džef Bek "kida"

Next post

36 vrhunskih pesama na soundtracku filma "Elvis"... Tu su Måneskin. Doja Cat, Eminem, Stivi Niks, Kris Ajzak i, naravno - Elvis

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.