Home»Muzika»Metallica donirala više od 100 hiljada evra ljudima pogođenim poplavama u Nemačkoj

Metallica donirala više od 100 hiljada evra ljudima pogođenim poplavama u Nemačkoj

5
Shares
Pinterest Google+
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Metallica/Photo: YouTube printscreen

Kada su obilne kiše zahvatile Evropu u julu 2021. godine, regioni zapadne Nemačke su za samo 48 sati zabeležili padavine za čitav mesec. Ova nepogoda dovela je do poplava i teške katastrofe, sa najmanje 184 smrtnih slučajeva.

U avgustu 2021. godine, u znak podrške onima koji su pogođeni i u vezi sa 30. godišnjicom “The Black Album”, Metallica je objavila ograničeno izdanje singla “Enter Sandman”. Ovo izdanje je distribuirano na numerisanom, svetlećim u mraku vinilu od sedam inča, kao i na Maki CD-u i PockIt CD-u od tri inča – i sve to bilo je dostupno isključivo u Nemačkoj.

SMEŠNO, A TUŽNO… KLINCI MISLE DA JE METALLICA DOBILA IME PO ISTORIJSKOJ LIČNOSTI

U partnerstvu sa Universal Music Germany, bend je najavio da će sav prihod od prodaje ići direktno žrtvama poplava. Sada, skoro godinu dana kasnije, pošto su građevinski radovi u pogođenim regionima i dalje u punom jeku, Metallica fondacija All Within My Hands donirala je 130.000 evra organizaciji Aktion Deutschland Hilft.

METALLICA DONIRALA POLA MILIONA DOLARA ZA POMOĆ UKRAJINSKIM IZBEGLICAMA…

Aktion Deutschland Hilft nastavlja da prikuplja donacije za porodice koje su izgubile svoje domove u poplavama. Reč je o udruženju renomiranih nemačkih humanitarnih organizacija koje zajedno rade na pružanju brze i efikasne pomoći posle velikih katastrofa i vanrednih situacija.

HL/Izvor: blabbermouth.net

Previous post

CIA, snajka, CIA... Ovih 5 pesama korišćene su za mučenje zatvorenika u Gvantanamu

Next post

Film koji je 15 godina čekao da bude snimljen, a potom još dve decenije na zasluženo priznanje...  Pre tačno 40 godina stigao je "Blade Runner"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.