Home»Muzika»Koncert Hladnog piva u niškoj Banovini odložen za 23. jul

Koncert Hladnog piva u niškoj Banovini odložen za 23. jul

4
Shares
Pinterest Google+
Hladno pivo (Moto Fest, Banjaluka)/ Photo: AleX
Hladno pivo (Moto Fest, Banjaluka)/ Photo: AleX

Zbog najave lošeg vremena, koncert Hladnog piva zakazan za danas, subotu 25. jun, odlaže se za subotu 23. jul, kada će biti održan u niškoj Banovini od 21 sat.

Naime, RHMZ je upozorio da se 25. juna na jugu Srbije očekuje jaka kiša sa količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme, kao i pojava grmljavine sa gradom, dok je većina drugih meteoroloških sajtova 24 sata pre koncerta predviđala slično vreme. Za 25. jun je na jugu Srbije takođe na snazi narandžasti meteo alarm, što znači da vreme može biti potencijalno opasno.

ŠTA TO ČINE ŠTETOČINE… GRUPA HLADNO PIVO UPRAVO OBJAVILA NOVI VIDEO SINGL

Zbog bezbednosti izvođača, kao i svih prisutnih, ali i samog ugođajaja publike i užitka u koncertu, organizatori su odlučili da koncert pomere, a 23. jul je bio jedini datum kada je i bend i Banovina slobodni.

Organizatori se izvinjavaju svima zbog ove neprijatnosti, i kažu da je bezbednost izvođača, i svih ostalih ljudi na koncertu, kao i ugođaj publike ipak na prvom mestu.

Svi oni kojima novi datum ne odgovara, ulaznice mogu vratiti na mestu kupovine, najkasnije do 1. jula, a oni koji ih još uvek nisu kupili mogu to učiniti u Vintage Shopu (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem ovog linka

Sve ulaznice kupljene za koncert 25. juna važiće za novi datum bez prepravke.

Previous post

18 gitara najboljim video spotovima... Dodeljene regionalne muzičke nagrade MVA 2K21

Next post

Kompletan program grandioznog Betoven maratona u Novom Sadu... Spektakl od 10 ujutru do 10 uveče, finale u direktnom TV prenosu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.