Home»Muzika»Tejlor Svift objavila singl “Carolina”, deo soudtracka filma “Where The Crawdads Sing”, snimljen u jednom tejku…

Tejlor Svift objavila singl “Carolina”, deo soudtracka filma “Where The Crawdads Sing”, snimljen u jednom tejku…

5
Shares
Pinterest Google+
Tejlor Svift/Press Photo_credit Universal Music Serbia
Tejlor Svift/Press Photo_credit Universal Music Serbia

Posle veoma uspešnog izdanja “Red (Taylor’s Version)”, Tejlor Svift predstavila je novu muzičku poslasticu. Reč je o singlu “Caroline” koji će se naći u sklopu soundtrack izdanja predstojećeg filmskog ostvarenja “Where The Crawdads Sing”.

Pesmu su producirali Svift i Aron Desner, koji je na numeri svirao bendžo, bas gitaru, mandolinu, klavir i sintisajzer. Uz singl, objavljen je i zvanični lyric video, a premijera filma, koji je adaptacija istoimenog romana iz 2018. godine autorke Delije Ovens, očekuje se 15. jula.

THE JOKER AND THE QUEEN… ED ŠIRAN I TEJLOR SVIFT SNIMILI  NOVI ZAJEDNIČKI SINGL

Da pesmu prati mračnija atmosfera moglo se shvatiti iz objave koju je muzičarka podelila na društvenim mrežama pre izlaska izdanja: “Pre otprilike godinu i po dana napisala sam pesmu koja nosi priču o devojci koja je uvek živela spolja, gledajući unutra. Slikovito i doslovno. Suprotstavljenost samoće i nezavisnosti. Njena znatiželja i strah su se zapetljali. Njena uporna nežnost i svet koji ju je izdao”.

Stil numere priliči eri u kojoj je smešten sam film, muzika je snimljena korišćenjem isključivo instrumenata koji su bili dostupni pre 1953. godine, a kako bi bila još prikladnija svom okruženju, “Caroline” je snimljena iz jednog tejka, bez popravki ili dodatnog snimanja.

TEJLOR SVIFT U ŠOKU POSLE IZJAVE BILIJA DŽOELA: NE VERUJEM, MORAM DA POGLEDAM SNIMAK, MOŽDA HALUCINIRAM… EKSPLODIRAĆE MI MOZAK

Iako još uvek nije zvanično najavila nastavak “Taylor’s Version” serijala, Taylor je do sada, pored album “Fearless (Taylor’s Version)” i “Red (Taylor’s Version)”, objavila i dve numere sa “1989” izdanja u novim verzijama – “This Love (Taylor’s Version)” i “Wildest Dreams (Taylor’s Version)”. Publika je prvu mogla da čuje u trejleru serije “The Summer I Turned Pretty”, a drugu u najavi za dečiji film “Spirit Untamed”.

Pogledajte lyric video za “Carolline”:

Previous post

Five Finger Death Punch pred koncert na Tašu: Šta se dogodi u Vegasu, dogodiće se i u Beogradu...

Next post

Netflix u ozbiljnom problemu...  Firma otpušta još 300 ljudi posle novog gubitka pretplatnika i da - uvodi reklame

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.