Home»Muzika»Exit kamp otvara se 5. jula, početna cena 3.000 dinara, mesta sve manje..

Exit kamp otvara se 5. jula, početna cena 3.000 dinara, mesta sve manje..

5
Shares
Pinterest Google+
EXIT festival/Photo: Exit promo
EXIT festival/Photo: Exit promo

Exitov kamp, najpopularniji festivalski smeštaj u Novom Sadu, i ove godine će od 5. do 12. jula biti smešten na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu.

Druženje sa festivalskim fanovima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, celodnevno kupanje i osećaj da festival nikad ne staje, samo su neka od iskustava koja zbog kojih je kamp omiljeno mesto za hiljade Exitovih posetilaca iz celog sveta.

NA SVETSKI DAN MUZIKE EXIT FESTIVAL OBJAVIO FULL LINEUP… OVO SU SVE BINE I SVI IZVOĐAČI KOJI NAS ČEKAJU OD 7. DO 10. JULA NA TVRĐAVI

Na tačno dve nedelje do početka festivala, ostali smeštajni kapaciteti u Novom Sadu i okolini popunjavaju se velikom brzinom. Prema zvaničnim podacima, preostalo je još svega 18 odsto kapaciteta, koji će biti popunjeni pre početka festivala, zbog čega bi svi zainteresovani trebalo da požure.

Koliko su legendarni dani i noći na Štrandu, potvrđuju posete desetine hiljada mladih iz celog sveta. Pored standardne ponude koju čine zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, raznovrsna ponuda hrane i pića, prodavnica sa kamperskom opremom, stanica za punjenje elektronskih uređaja i lokeri za lične stvari, posetiocima EXIT kampa ove godine biće dostupne četiri bine i zone unutar kampa, jedinstvena EXIT suvenirnica, prostor za sport i rekreaciju i još mnogo toga.

URA, URA, SEPULTURA… ŠTA DA OČEKUJEMO OD GROOVE METAL LEGENDI NA GLAVNOJ BINI EXITA?

Svoja vrata kamp će otvoriti 5. jula, check in i check out biće mogući 24 sata, a recepcija će raditi tokom celog dana i noći sve do 12. jula. Mesta u kampu sve je manje, popunjavaju se velikom brzinom, a početna cena mu iznosi 3.000 dinara.

Prema podacima najveće svetske platforme za izdavanje smeštaja Booking.com, kao i Turističke organizacije Novog Sada, u gradu i okolini je u terminu od 7. do 10. jula na raspolaganju još oko 18 odsto kapaciteta što je broj koji će, s obzirom na odličnu prodaju ulaznica, padati narednih dana.

Novi Sad/exit.org
Novi Sad/exit.org

Najveći broj posetilaca dolazi iz zemalja regiona i ostatka Evrope, među kojima prednjače oni iz Nemačke, Holandije, Velike Britanije, Slovenije, Mađarske, Turske, Hrvatske, ali uz njih se očekuje i veliki broj posetilaca iz drugih gradova Srbije. Jedan od najsigurnijih kanala rezervisanja smeštaja je Exitov zvanični turistički servis EXIT Trip, gde je i dalje dostupan smeštaj u kampu i hostelima.

ROCK@EXIT: NIK KEJV, SEPULTURA, NAPALM DEATH I THE EXPLOITED PREDVODE GITARSKI ZVUK FESTIVALA

I stanodavci su otvorili svoja vrata posetiocima festivala, a najveći broj stanova trenutno je dostupan na Limanu i Detelinari.

EXIT festival će biti održan od 7. do 10. jula, kada na Petrovaradinsku tvrđavu stižu Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, kao i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, a priključuju im se na stotine drugih.

Previous post

Netflix u ozbiljnom problemu...  Firma otpušta još 300 ljudi posle novog gubitka pretplatnika i da - uvodi reklame

Next post

Zelenski se obratio publici na festivalu Glastonbury: Recite svojim političarima da pomognu da se obnovi mir u Ukrajini

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.