Home»Film»Erik Roberts snima u Beogradu: Srbija ima izuzetne glumce, drago mi je što delim set sa njima…

Erik Roberts snima u Beogradu: Srbija ima izuzetne glumce, drago mi je što delim set sa njima…

4
Shares
Pinterest Google+
Erik Roberts/Photo: YouTube printscreen
Erik Roberts/Photo: YouTube printscreen

Holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin doputovali su u Beograd kako bi učestvovali u snimanju druge sezone serije “Južni vetar: Na ivici”, a u četvrtak su razgovarali sa novinarima u središtu kuće Archangel Digital i Film District koja je uz RTS i Telekom Srbija producent celog projekta.

Roberts je naglasio da nikada pre nije bio u Srbiji i da do sada nije imao prilike da upozna karakteristike ljudi koji žive u Beogradu i naše običaje.

– Moj boravak u Srbije se do sada sveo na put od hotela u kojem sam smešten do seta na kojem se serija snima – rekao je Roberts i naglasio da je na snimanju serije sreo odlične glumce.

– Srbija ima izuzetne glumce. Drago mi je što delim set sa njima – kazao je Roberts i dodao da nikada pre nije video neki film produciran u Srbiji.

MOŽDA I NAJBOLJA FILMSKA SCENA IKADA… A ROBERT DE NIRO INSISTIRAO JE DA U PIŠTOLJU TOKOM RUSKOG RULETA U “LOVCU NA JELENE” – BUDE PRAVI METAK

– Na snimanje ove serije sam stigao na osnovu scenarija. Lik koji oživljavam u Srbiji je do pola sjajan čovek, a od pola težak karakter sa koji ne želite da upoznate. On nije zao čovek ali čini gadne stvari zbog posla kojim se bavi. Veoma je inteligentan, pametan, sračunat – kazao je Roberts.

Kako kaže rad sa različitim rediteljima ne može da upoređuje.

– To je kao kada upoređujete izlaske sa lepim ženama. Moji prijatelji su glumci. Alek Boldvin je moj dobar prijatelj i drago mi je što sa njegovim bratom Bilijem delim set u Beogradu. Znamo se 30 godina. Obožavam Bilija – kazao je Roberts i dodao da je uvek uznemiren kada je prvi dan na setu.

– Tako je i ovde u Beogradu… Imao sam malu tremu prvog dana.

PRIČA O PRAVOM BETMENU… NIJE BIO SUPERHEROJ, VEČ UBICA KOJI JE UČESTVOVAO U NAJBIZARNIJEM ZLOČINU AMERIKE

Vilijam Bili Boldvin rekao je da je u Beograd stigao preko njegovog prijatelja holivudskog producenta Andreje Iervolina koji je u Novom Sadu otvorio Studio za animaciju.

– Radili smo 5 ili 6 filmova u poslednjih nekoliko godina. On je moj prijatelj. Nikada nisam radio u ovom kraju sveta, ali u Beogradu živi moj dobar prijatelj Nenad Lalović. Siguran sam da radimo odličnu seriju. Drago mi je što sam uspeo da posetim Balkan koji je Južni vetar potpuno zapalio – kazao je Boldvin i dodao da će se vratiti u Beograd početkom oktobra.

– Posetiću Svetski šampionat u rvanju koji će se odigravati ovde u Beogradu. Tada ću se vratiti i snimanju serije… Lik koji oživljavam u seriji je izuzetno mračan što nisam imao prilike da radim u dosadašnjoj karijeri. Zajedno sa Erikom se izuzetno zabavljam sa snimanju – rekao je Boldvin i otkrio da je po dolasku u Njujork u potrazi za karijerom upoznao divnu devojku koje tek tri nedelje bila u tom gradu.

– Bila je to Džulija Roberts koja se iz Džordžije doselila u Njujork -kazao je Boldvin i dodao da je sa Džulijom i Erikom postao dobar prijatelj tokom osamdesetih godina prošlog veka i da to prijateljstvo traje do danas.

HL/Izvor: Tanjug

Previous post

Još jedno milionče za gospodina Širana... Britanski pevač dokazao da nije maznuo svoj najveći hit i pritom dopunio kućni budžet

Next post

Satnica koncerta tuareškog benda Tamikrest u bašti Drugstorea

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *