Home»Muzika»Homeland»“Zgodan lepotan” Raskida 13… Pankeri iz grada na Tamišu objavili novi video singl

“Zgodan lepotan” Raskida 13… Pankeri iz grada na Tamišu objavili novi video singl

4
Shares
Pinterest Google+
Raskid 13/ Photo: Srđan Čolaković
Raskid 13/ Photo: Srđan Čolaković

Pančevački pank bend Raskid 13 objavio je video spot pod nazivom “Zgodan lepotan” i njime najavio album “Imamo sve” (Long Play). Pesma je predstavljena pred nastup benda u nedelju, 26. juna na Main stageu prvog Blink festa u Beogradu, u dvorištu fabrike Kluz.

Raskid 13 postoji od 2015. godine. Bend čine Slavko Kozomora (pevač), Konstantin Nešovanović (gitare, vokal), Ivan Korolija (gitare, vokal), Miroslav Ivanović (bas gitara) i Jovan Lazić (bubnjevi).

– Imamo različita muzička, ali slična društvena interesovanja – kažu članovi grupe i dodaju – Želimo da kroz muziku stvaramo pozitivnu energiju, promovišući optimizam na satiričan i melodičan način.

Raskid 13/ Photo: Srđan Čolaković
Raskid 13/ Photo: Srđan Čolaković

Uz obilje koncerata i festivala, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, Pančevci su stekli mnoštvo prijatelja koji su podržali njihov rad, naročito u vidu poziva na zajedničke nastupe. Među njima su Hladno pivo, Čovek bez sluha, Brkovi, Six Pack, Atheist Rap…

Raskid 13 je, između ostalog, pobedio na festivalu “Omladina” u Subotici, a svirali su i na Arsenal festu, Egzitu, Selfestu, Vračar Rocksu, Street Art festivalu…

Pankeri iz grada na Tamišu su do sada objavili EP “Mi imamo bend” (2015), kao i sedam singlova. Album koji se iščekuje sniman je tokom prošle i ove godine u Pančevu.

Previous post

Nenad Vasilić Trio 2. jula u niškoj Banovini

Next post

Fanovi Whitesnake zabrinuti, gitarista Reb Bič propustio četiri koncerta zaredom...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *