Godo je stigao… Megadeth objavili novi video singl i saopštili tačan datum izlaska albuma

0
160
Oglasi
Megadeh 2022 promo/Photo: UMe
Megadeh 2022 promo/Photo: UMe

Posle mnogo obećanja i odlaganja, Megadeth su zvanično objavili tačan datum izlaska svog novog albuma “The Sick, The Dying… And The Dead!”.

Uz ovu vest stiže i video spot za “We’ll Be Back”, prvi singl sa albuma, što je ujedno i poslednja pesma na albumu.

DEJV MASTEJN: AKO VAM SE NE SVIĐA ONO ŠTO GOVORIM NA BINI… JE*ITE SE, ŠTA ĆETE ONDA NA KONCERTU MEGADETHA?

Kratki film prepun akcije pod nazivom “We’ll Be Back: Chapter I” prati poreklo maskote Megadetha – Vic Rattleheada, a producirao ga je Dejv Mastejn. U saopštenju za javnost to se opisuje kao “vojnička priča o hrabrosti, ličnoj žrtvi i volji za preživljavanjem” i prva je u planiranoj trilogiji videa vezanih za novo izdanje.

Iako je stvaran godinama, pravljenje albuma je zaustavljeno kada je Mastejn dobio dijagnozu raka grla 2019. i ponovo 2021. nakon što je basista Dejvid Elefson izbačen iz benda zbog skandala na društvenim mrežama. Nedavno je otkriveno da je Stiv Diđorđo iz Testamenta ponovo snimio bas deonice koje je Ellfson ranije snimio.

Megadeth - The Sick, The Dying… And The Dead!, cover
Megadeth – The Sick, The Dying… And The Dead!, cover

Posle nekoliko meseci, basista Džejms Lomenvo je regrutovan da se vrati u live postavu benda i 31. maja Megadeth je objavio da je on sada stalni član grupe.

DEJV MASTEJN REŠIO SVE DILEME: NEMA ŠANSE DA SE DEJVID ELEFSON IKADA VRATI U MEGADETH

“The Sick, The Dying… And The Dead!” je istorijski album Megadetha, ne samo zbog Mastejnovog trijumfa nad rakom, već i zbog toga što obeležava studijski debi bubnjara Dirka Verbeurena, koji se pridružio 2016. umesto bivšeg bubnjara grupe Lamb of God krisa Adlera, koji je svirao na albumu “Distopia” i izašao iz benda iste godine kada je objavljen album.

“The Sick, The Dying… And The Dead!” će biti objavljen 2. septembra preko UMe. Pogledajte spot za “We’ll Be Back: Chapter I” :

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime