Home»Muzika»Prvi put u Novom Sadu… Detour 25. juna u Domu kulture

Prvi put u Novom Sadu… Detour 25. juna u Domu kulture

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Bend Detour, poznat poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka, bržeg plesnog ritma, začinjenog povremeno drum&bass i ponekom country notom, nasupiće prvi put u Domu kultue u Novom Sadu u subotu, 25. juna od 22:00 časa.

Njihova snaga nije samo u najnovijim hitovima nego i u pesmama starijeg datuma kao što su “Ljeto počinje”, “Mjesec”, “Gledano sa strane”, “Prijatelj”… koje su se našle na prva dva studijska albuma benda.

Ipak, treće izdanje “A što ak` ja” pokazao se kao prelomno u njihovom dotadašnjem delovanju dajući im status velike regijske muzičke pop atrakcije.

Detour će u Domu kulture NS nastupiti u sastavu: Nenad Borgudan, Edi Grubišić, Vibor Čerič, Alen Križaj, Ivana Radan i Laura John.

Sa singlovima “Šarena”, “Slavlje”, “Hawaii” i “Klaun”, otvorili su priču petog studijskog album čiji se pojavljivanje na tržištu očekuje tokom ove godine.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1500 dinara, a dostupne su na GigsTix prodajnim mestima, kao i online. Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 1800 dinara.

Previous post

Kragujevački LUR objavio singl "Republika" i najavio četvrto studijsko izdanje

Next post

The Exploited... Čas pank istorije uživo 8. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.