Home»Muzika»Da li ste spremni? Music Pocket Gigs turneja počinje 24. juna u Novom Sadu

Da li ste spremni? Music Pocket Gigs turneja počinje 24. juna u Novom Sadu

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Zajedničkim koncertom alternativnih rok bendova Dushmans (Petrovac na Mlavi), Ab Re (Beograd) i Echo Spiritus (Novi Sad), u petak, 24. juna u novosadskom klubu Omladinski centar CK13 zvanično će početi turneja Music Pocket Gigs, u organizaciji online magazina Music Pocket.

MUSIC POCKET GIGS … DUSHMANS, AB RE I ECHO SPIRITUS 24. JUNA U CK13

Cilj ovog poduhvata jeste promovisanje alternativne muzike u Srbiji, tako da je ekipa portala zakazala još tri svirke – u Somboru, Beogradu (Zemunu) i Nišu.

Ono što ovu turneju čini specifičnom jeste što će obići više od 10 gradova u Srbiji i u svakom od njih će svirati lokalni sastav kao podrška bendovima iz drugih gradova.

Glasovi iz unutrašnjosti/ Photo: AleX
Glasovi iz unutrašnjosti/ Photo: AleX

Turneja počinje ovog petka, a mesec dana kasnije, 30. jula u prostoru Zanzibar Club u Somboru zasviraće Samostalni Referenti, a sa njima će binu te večeri deliti Glasovi iz Unutrašnjosti i Fusnote.

Posle toga, Music Pocket Gigs stiže u prestonicu i to 26. avgusta u klub Fest u Zemunu, gde će svirati rok duo Short Reports i bendovi Misha Mashina & Mashtrakala i Grizete.

Short Reports/ Photo: Promo
Short Reports/ Photo: Promo

Za sada je upisan i datum 22. oktobar za Alternativni kulturni centar (AKC) u Nišu, gde će svirati Samostalni Referenti, Glasovi iz Unutrašnjosti i grupa Proces, nazvana po romanu Franca Kafke.

Previous post

Brajanu Rašiću dodeljena nagrada "Mikica Zdravković“

Next post

Munjevito postao zvezda, pa još brže dobio otkaz... Novi filmski Flash je ozbiljno problematičan momak

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.