Home»Muzika»Rock El Clasico… Doktorat Stefana i Neleta sutra na Tašmajdanu

Rock El Clasico… Doktorat Stefana i Neleta sutra na Tašmajdanu

4
Shares
Pinterest Google+
Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković/ Photo: Nebojša Babić (promo, Arsenal)
Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković/ Photo: Nebojša Babić

Stefan Milenković i Nele Karajlić će u utorak,  21. juna od 21:00 čas na stadionu Tašmajdan publici predstaviti prvi zajednički autorski projekat Rock El Clasico.

Stefanu će podršku dati članovi Gudačke reprezentacije mladih, a uz Neleta će nastupiti njegov bend Osiromašeni uranijum.

Na Svetski dan muzike (21. jun) publika će prisustvovati neviđenom muzičkom, scenskom i umetničkom spektaklu, jer do sada niko na ovaj način nije spojio rokenrol i klasičnu muziku.

Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković/ Photo: Nebojša Babić
Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković/ Photo: Nebojša Babić

Na bini će se naći rock bend i gudači pod rukovodstvom jednog od najboljih violinista sveta Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih rokera sa ovih prostora Neleta Karajlića.

Kompozitorka Ana Krstajić je imala ulogu muzičkog prevodioca i maestralno je pronašla nit koja je povezala popularne rock pesme Zabranjenog pušenja i vrhunska dela klasične muzike tako da se spoj ne čuje, a rezultat su jedinstvena muzička dela koja pokazuju da je moguće spojiti naizgled nespojivo.

Stefan Milenković i Nele Karajlić su ukrstili svoje talente i višedecenijsko iskustvo i kreirali jedinstveni muzički projekat koji će nastaviti put širom sveta, a po prvi put će u celosti biti izveden 21. juna na stadionu Tašmajdan.

Pošto je Tickets Vision promenio sajt, ulaznice se mogu kupiti online samo preko novog sajta kao i na prodajnim mestima u Domu omladine i tržnom centru Ušće.

Ulaznice za sedenje u parteru su rasprodate, a preko novog sajta još uvek se mogu kupiti karte za parter-stajanje i tribine.

Ukoliko bude ostalo karata, na dan kocerta biće omogućena kupovina i na blagajni stadiona Tašmajdan od 17:00 časova.

Previous post

Gabrijel Felc dirigovao duže od 7 sati na prvom Betoven maratonu u Dortmundu...

Next post

Beogradski Gladni Naučnici predstavili video singl "Mrtvo klupko" i najavili novi album

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.