Home»Muzika»Najlepši trenuci ovog leta desiće se, gde drugde, na Tjentištu, na Nektar OK festu od 15. do 17. jula

Najlepši trenuci ovog leta desiće se, gde drugde, na Tjentištu, na Nektar OK festu od 15. do 17. jula

5
Shares
Pinterest Google+
Nektar OK Fest/Photo: press promo
Nektar OK Fest/Photo: press promo

I ove godine zajedno ćemo biti na jednoj od najlepših festivalskih lokacija u regionu, Nacionalnom parku Sutjeska, 15/16/17 jula na osmom po redu Nektar OK Festu.

Imena ovogodišnjih izvođača koji će nastupiti na tri festivalska stagea su objavljena još početkom marta ove godine, i od tada vlada veliko interesovanje za kupovinu festivalskih paketa.

NEKTAR OK FEST PREDSTAVIO OFFICIAL AFTERMOVIE 2021… NE ZNAMO ZA VAS, ALI MI JEDVA ČEKAMO PONOVO NA TJENTIŠTE

Na glavni festivalski stage ove godine dolazi finska senzacija, symphonic metal bend Apocalyptica, čiji nastup je bio najavljen još 2020. godine, ali zbog pandemije isti je prolongiran i zvanično potvrđen za ovu godinu, i to za prvo festivalsko veče u petak 15. jula. Ovi supertalentovani violončelisti publiku iz celog sveta oduševljavaju svojim interpetacijama heavy metal numera na violončelima.

Nektar OK Fest/Photo: press promo
Nektar OK Fest/Photo: press promo

Za dobru atmosferu na main stageu pobrinuće se i miljenici publike, “must see live act” senzacija, Dubioza kolektiv, koji nam na Tjentište 16. jula osim dobro poznatih hitova, donose i nove ritmove sa poslednjeg albuma “Agrikultura”. I to nije sve, jer očekuje nas još mnogo dobre muzike, zabave i plesa uz vrhunske izvođače koji će nas tokom tri dana zabavljati na main stageu, a to su: Goblini, Neno Belan & Fiumens, Urban & 4, S.A.R.S., Kiril Djaikovski, Zoster, Nikola Vranjković, Psihomodo Pop, E Play, Silente,

Nektar OK Fest/Photo: press promo
Nektar OK Fest/Photo: press promo

Svakako i ove godine velika su očekivanja od omiljenog festivalskog stagea u OK kampu, gde nas očekuju takođe sjajni izvođači i majstori dobre atmosfere: Orthodox Celts, Let 3, Vojko V, Edo Maajka, Sunshine, M.O.R.T. Ova imena već u samoj najavi, obećavaju odličnu atmosferu na Sky Cola OK stageu u omiljenom odredištu kampera, OK kampu.

Naravno to nije sve… jer i ovoga puta biće tu i najbolji izvođači elektronske muzičke scene ne samo u regionu, nego i u svijetu. Kao i ranijih godina oni su zaduženi za program na SARA OK SUMMER stageu kraj navećeg bazena na Balkanu, gde publika uživa u dnevnom programu, ali i na OK after party u OK kampu gde se zajedno do ranih jutarnji sati dočekuju najljepše zore na Tjentištu. Za svu ovu energiju, atmosferu, te dane i jutra za pamćenje uz vrhunski zvuk, ove godine zaduženi su: After Affair, Alexander G, Dejan Miličević, Lea Dobričić, Marina Karamarko, Mladen Tomić i Petar Dundov.

Nektar OK Fest/Photo: press promo
Nektar OK Fest/Photo: press promo

Raspored nastupa svih izvođača po danima i binama možete pronaći na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

Svi oni koji još nisu osgurali mesto za boravak u festivalskom kampu imaju priliku da to učine kupovinom paketa OK kamp po ceni od 50,00 KM, koji obuhvata boravak od 14. do 18. jula i festivalsku narukivcu sa kojom je omogućen pristup kompletnom programu na tri festivalska stagea, kao i ostalim sadržajima koji će se održati unutar festivalske zone na Tjentištu. Ovaj paket dostupan je putem online prodajnih sistema www.gigstix.ba, www.gigstix.com i www.gigstix.me , kao i na prodajnim mjestima ovih sistema u svim većim centrima u regionu, koja su navedena na njihovim zvaničnim stranicama.

Nektar OK Fest/Photo: press promo
Nektar OK Fest/Photo: press promo

Putem navedenih online prodajnih sistema u BiH, Srbiji i Crnoj Gori od 1. maja u prodaji su i jednodnevne i trodnevne ulaznice za program na main stageu, za sve one koji nisu kupci jednog od festivalskih paketa. U pitanju je još uvek extra ponuda u okviru koje su jednodnevne ulaznice dostupne po ceni od 10,00 KM za večernji program na glavnom festivalskom stageu, a trodnevne ulaznice po ceni od 23,00 KM. Ulaz do 18:00 na ovaj stage je besplatan.

Nektar OK Fest/Photo: press promo
Nektar OK Fest/Photo: press promo

Svi kupci jednog od festivalskih paketa koji su bili u ponudi, ili su dostupni još uvek, dobijaju festivalsku narukvicu koja im omogućava pristup kompletnom koncertnom programu na sva tri festivalska stagea, kao i svim ostalim sadržajima na Tjentištu koji se realizuju unutar festivalske zone.

Kompletna ponuda festivalskih paketa dostupna je na zvaničnoj stanici događaja https://www.okfest.net/#booking

Previous post

Barcelona Gipsy balKan Orchestra nastupili sinoć u Jevremovcu... Uskoro stižu u Kragujevac i Niš

Next post

Danijel Dej-Luis je pre tačno pet godina iznenadio svet i potpuno se povukao iz sveta glume... Razlog je i dalje misterija, ali možda je "metoda" kriva za sve

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.