Zbog uloge “prolupao”, a sada joj se vraća…  Kit Harington će ponovo igrati Džona Snoua u spin-offu “Game of Thrones”

0
492
Oglasi
Kit HAriton kao Džon Snou/Photo: GOT promo
Kit HAriton kao Džon Snou/Photo: GOT promo

Legenda o Džonu Snou još nije do kraja ispričana. The Hollywood Reporter javlja da je Kit Harington potpisao ugovor za ponavljanje uloge u predtojećoj seriji koja će biti nastavak “Game of Thrones”.

Reč je o prvoj spin-off seriji HBO hita čija će se radnja odvijati posle događaja iz izvorne serije. U slučaju lika Džona Snoua, poslednji put smo ga vidjeli kako ide severno od Zida pošto je ubio Deneris Targarjen.

NEOČEKIVANO PRIZNANJE ZVEZDE “IGRE PRESTOLA”: ZBOG SERIJE SAM IMAO MENTALNIH PROBLEMA

Vest je iznenađujuća iz više razloga. Na primer, programski predsednik HBO Kejsi Blojs prethodno je odbacio spin-off seriju s izvornim GoT zvezdama. I sam Harington je javno govorio o uticaju koji je igranje Džona Snoua imalo na njegovo mentalno zdravlje, što ga je na kraju navelo da se prijavi na rehabilitaciju 2019. godine.

– Prošao sam kroz neke poteškoće s mentalnim zdravljem – rekao je u intervjuu za SiriusXM 2021. – Mislim da je to bilo direktno zbog prirode serije i onoga što sam radio godinama.

EMILIJA KLARK JEDNOM ZA SVAGDA REŠILA MISTERIJU ŠOLJICE ZA KAFU U “GAME OF THRONES”: KRIV JE – “METALLICA TRIBUTE BAND”

Projekat o Džonu Snou je sedma poznata spin-off serija “Game of Thrones” u razvoju na HBO. “House of the Dragon”, prednastavak o kući Targarjen, trebalo bi da bude premijerno prikazan 21. avgusta. Ostali projekti uključuju “The Sea of Snake” o Lordu Korlisu Velarionu; “10 000 Ships” o ratnici princezi Nimeriji; “A Knight of the Seven Kingdoms” prema Martinovim fantastičnim romanima “Tales of Dunk and Egg”; i dramsku animiranu seriju pod nazivom “The Golden Empire”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime