Elvis dolazi u grad… Ekskluzivna pretpremijera filma Baza Lurmana 22. juna uz party s pogedom na Beograd

0
133
Elvis/Photo: Warner bros. promo
Elvis/Photo: Warner bros. promo

Ekskluzivna pretpremijera filma “Elvis” reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros. u distribuciji Blitz filma, održaće se u svim CineStar bioskopima u Srbiji 22. juna, dok je u beogradskom CineStar 4DX bioskopu u Ada Mallu planirana specijalna projekcija uz VIP žurku (Rooftop party) od 19h.

BAZ LURMAN NIJE HTEO HARIJA STAJLSA ZA ULOGU ELVISA: ON JE SJAJAN, ALI…  

Pravi filmski party, kakav se može doživeti širom sveta, održaće se neposredno nakon projekcije na terasi Cinema Bara na poslednjem spratu Ada Malla uz jedan od najlepših pogleda na Beograd. Publika i sve zvanice uživaće uz letnje bitove veoma tražene DJ Miss Millie, a plesna grupa Swing ’n’ roll zaplesaće bugi- vugi i podsetiti na razdoblje kada je Elvis postao popularan. Za najsrećnije posetioce svih CineStar bioskopa biće pripremljeni i izuzetni  gedžeti iz filma.

Elvis/Photo: Warner bros. promo
Elvis/Photo: Warner bros. promo

Originalni soundtrack filma o kralju roka već ima kultni status, jer u njemu učestvuju Eminem, Diplo, Kris Ajzak, Maneskin, Doja Kat, Silo Grin, Tame Impala i mnogi drugi, tako da publiku očekuje, uz odličan film, i mnogo dobre muzike.

EMINEM RAZBESNEO FANOVE: LICEMER SI, PROZIVAO SI ELVISA, A SAD SI RADIO MUZIKU ZA FILM O NJEMU…

U ovom veoma aktuelnom ostvarenju, koje je publika na filmskom festivalu u Kanu nagradila 12-ominutnim ovacijama,  glavne uloge tumače nova mlada zvezda Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Film istražuje muziku  i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

Elvis/Photo: Warner bros. promo
Elvis/Photo: Warner bros. promo

Ulaznice za pretpremijeru su u prodaji online ili na blagajni bioskopa, a kupovinom ulaznice za beogradsku projekciju automatski se dobija mogućnost prisustva  nezaboravnom partiju na najlepšoj terasi u gradu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime