U potrazi za konačnom istinom, večnom lepotom i jeftinim vinom… Animirani Nik Kejv u novoj TV seriji “Before They Were Gods”

0
91
Oglasi
Before They Were Gods, promo
Before They Were Gods, promo

Nik Kejv trebalo bi se da pojavi kao animirana verzija sebe zajedno sa švedskim rokerom Thåströmom u novoj TV seriji “Before They Were Gods”. Seriju će režirati švedski redatelj i pisac Måns Mårlind (“The Bridge”), a razvija je produkcijska kuća Yellow Bird.

NIK KEJV U FAJTU S FANOVIMA ZBOG UKRAJINE… KAŽU DA IMA “DVOSTRUKE STANDARDE”

The Hollywood Reporter javlja da je priča smeštena “u imaginarni svet u kojem su dvojica muzičara bili bliski prijatelji kao 14-godišnjaci, pre nego što su se pretvorili u velike rok bogove”. U izveštaju se dodaje da “njih dvojica traže konačnu istinu, večnu lepotu i jeftino vino. Ponekad ih pronađu, ali uglavnom ne. Uvek je tu i obećanje beskrajne ljubavi u obliku tajanstvene i lepe Line u koju su obojica duboko zaljubljeni”.

IZMEĐU VERE I SUMNJE… NIK KEJV NAJAVIO MEMOARE POD NAZIVOM “FAITH, HOPE AND CARNAGE”

Reditelj Mårlind je rekao:

– Ovo je projekat iz snova koji mi je doslovno došao u snu. Dok sam spavao, gledao sam dvojicu svojih muzičkih heroja kao tinejdžere kako piju jeftino pivo dok raspravljaju o ljubavi i smislu života. Probudio sam se pišući i od tada pokušavam da ih sustignem.

ROCK@EXIT: NIK KEJV, SEPULTURA, NAPALM DEATH I THE EXPLOITED PREDVODE GITARSKI ZVUK FESTIVALA

Kejv je dodao:

– Budući da nisam bio u Švedskoj 1971. i da nikad nisam sreo Thåströma, očigledno sam zaintrigiran da saznam šta to nikada nismo učinili – a Thåström je dodao: – Uvek sam želeo da postanem heroj iz crtaća.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime