Producenti Džejmsa Bonda sproveli tajno istraživanje, fanovi jasno poručili: Hoćemo Idrisa Elbu

0
111
Oglasi
Idris Elba/Photo: press promo
Idris Elba/Photo: press promo

Idris Elba je navodno ponovo u pregovorima za glavnu ulogu u sledećem nastavku franšize filmova o Džejmsu Bondu nakon što su producenti sproveli istraživanje tržišta u kojem se pokazao jednim od najomiljenijih kandidata.

POTPUNO IZNENAĐENJE… NOVI DŽEJMS BOND BI MOGAO DA POSTANE – LUCIFER

Producenkinja franšize Barbara Brokoli ranije ove godine potvrdila je da je Elba “deo razgovora” da bude sledeći agent 007. Ranije je Elba odbacio ideju da glumi špijuna i pomenuo mogućnost da glumi negativca, ali se ponovo razmatra za glavnu ulogu, pošto je visoko rangiran u istraživanju tržišta, navodi The Sun.

– Idris je dugo bio u pregovorima za ulogu u sledećoj eri priče o Džejmsu Bondu, a prošle godine se razmatrao za ulogu negativca – rekao je neimenovani izvor za The Sun.

EVO ZAŠTO LIJAM NISON NIKADA NIJE POSTAO DŽEJMS BOND… PRED NJIM JE BIO ULTIMATUM KOJI NIJE MOGAO DA ODBIJE

– Međutim, pregovori za glavnu ulogu ponovo su počeli jer su producenti shvatili koliko će biti popularan posle tajnog istraživanja tržišta. On se visoko pozicionirao među raznolikom grupom filmofila pozvanih da učestvuju u istraživanju – navodi izvor.

IDRIS ELBA REŠIO SVE DILEME: STAR SAM ZA ULOGU DŽEJMSA BONDA…

Vesti dolaze nakon što je producentica Barbara Brokoli priznala da će trebati mnogo vremena da izaberu zamenu za Danijela Krejga. Brokoli je insistirala na tome da nije tako lako odabrati glumca koji će preuzeti ulogu kultnog špijuna.

– To je velika odluka. Nije samo dodela uloge. Radi se o potpunom preispitivanju puta kojim idemo – rekla je u razgovoru za Variety.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime