Home»Muzika»Flashback»Najgrublji i najmučniji intervju Lemija Kilmistera ikada – voditeljka je htela da ga ponizi, ali…

Najgrublji i najmučniji intervju Lemija Kilmistera ikada – voditeljka je htela da ga ponizi, ali…

3
Shares
Pinterest Google+
Lemmy/Photo:; facebook@OfficialLemmy
Lemmy/Photo:; screenshot

Kao ćerka pokojnog političara ser Klementa Frojda, praunuka svetski poznatog psihoanalitičara Sigmunda Frojda, i nećaka proslavljenog umetnika Lusijana Frojda, TV voditeljka i kulturna komentatorka Ema Frojd je bez sumnje mogla da bude ponosna na svoje privilegovano i dostojanstveno poreklo. Ali kada je njen producent 1987. godine pozvao frontmena grupe Motorhead Lemija Kilistera u njenu kasnonoćnu emisiju “Pillow Talk”, samo je jedno od njih izašalo iz tog susreta sa klasom i dostojanstvom.

NIKO NIKAD KAO LEMI… 10 NENAD.EBIVIH CITATA VELIKANA HEAVY METALA

Ton intervjua, emitovanog na “Pillow Talk”, segmentu londonske Weekend Television’s Night Network, 12. septembra 1987. godine, postavljen je tako da se Frojd podsmeva nadimku muzičara, sugeriše da je “stvarno bogat” i ismeva njegov izgled, navodeći da “sigurno nije moderan”.

IZGUBLJENI INTERVJU LEMIJA KILMISTERA: IZDAVAČI SU OD NAS TRAŽILI DA NAPRAVIMO POP ALBUM!

Voditeljka zatim nastavlja da navodi da je Motorhead muzika “neverovatno popularna” i pita: – Zašto mislite da ste tako popularni kada vam je sama muzika tako užasna?

– To zavisi od toga šta mislite da je užasno – ljubazno odgovara Lemi. – Mislim, koliko ste naših albuma zapravo čuli?

– Čula sam za… većinu njih, trebalo bi da pomislim – promrmljala je Frojd, sugerišući da se popularnost benda ne može svesti na “neverovatno tehničko dostignuće u muzici”.

OZI OZBORN: LEMI JE BIO MOJ LIČNI “BOG ROCKA”, BIO JE ONAJ MOMAK KOJI “PUCA IZ KUKA”…

Njen “prodorni” intervju nastavlja se pitanjima poput “Imaš 41 godinu, zar ne postaješ malo star za ovo?”.

Suočen sa tako proračunatom grubošću, Lemi je ostao miran i hladan u svakom momentu, čak u jednom trenutku poklonivši Frojdovoj crvenu ružu, šarmer kakav je oduvek bio.

Pogledajte neprijatnu i gotovo mučnu tete-a-tete igru u nastavku, sa VHS snimka susreta koji je korisnik ScottishTeeVee ljubazno postavio na YouTube.

HL/Izvor: loudersound.com

Previous post

Film "Posle zime“ zatvara deveti Bašta Fest

Next post

Sećate li se ovo dvoje iz perioda lockdowna? Robert Frip i Toja Vilkoks opet briljiraju, uz gole grudi, revolucionarne poruke i RATM

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *