Home»TV»Nikola Đuričko posle pohvala za ulogu u “Stranger Things”: Mnogo mi znači podrška Vinone Rajder i Stivena Kinga…

Nikola Đuričko posle pohvala za ulogu u “Stranger Things”: Mnogo mi znači podrška Vinone Rajder i Stivena Kinga…

4
Shares
Pinterest Google+
Nikola Đuriko - Stranger Things/Photo: YouTube screenshot
Nikola Đuriko – Stranger Things/Photo: YouTube screenshot

Glumac Nikola Đuričko izjavio je u emsiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem” na TV Nova S, da nema srećnijeg čoveka od njega nakon što je za svoju rolu u četvrtoj sezoni popularne Netfliksove serije “Stranger Things” dobio pohvale Vinone Rajder i Breta Gelmana, ali i čuvenog horor pisca Stivena Kinga.

Govoreći o radu sa Vinonom Rajder, Đuričko je rekao da je njegovo iskustvo iz Holivuda da što je neko veća zvezda, to je opuštenija i zanimljivija osoba.

– Vinona je stvarno jako ljubazna, pametna, draga… Užasno me je podržala, i mnogo mi je to značilo u tim trenucima – ispričao je proslavljeni srpski glumac koji u novim epizodama serije “Stranger Things” igra prevrtljivog ruskog švercera Jurija.

VINONA RAJDER: ĐURIČKO JE APSOLUTNA LEGENDA….

Kazao je i da Vinona Rajder dosta zna “i o našim nesrećnim ratovima” i istoriji Evrope.

– Njen je pradeda iz Rumunije, pričala mi je kako je došao u Ameriku, pričala mi je o drugom dedi koji je bio u zarobljeništvu kod Japanaca – rekao je Đuričko.

– Ja sam je pitao da mi priča o Kopoli, s njim je radila Drakulu, o Beku, onom čuvenom pevaču, ona se dugo zabavljala s njim, ja njega volim. Pričali smo puno o umetnosti, o džezu, o budalaštinama, o svakojakim stvarima i ne mogu da nađem dovoljno lepih reči da joj se zahvalim na toj divnoj rečenici – dodao je on.

STIVEN KING ODUŠEVLJEN LIKOM KOJI GLUMI NIKOLA ĐURIČKO: VOLIM TOG LJIGAVOG RUSA, TREBALO BI DA DOBIJE SOPSTVENI ŠOU…

Đuričko se na lepim rečima zahalio i kolegi Bretu Gelmanu koji u “Stranger Things” glumi Marija Baumana, a osvrnuo se i na tvit čuvenog horor pisca Stivena Kinga koji je napisao da obožava Đuričkov lik i da misli da zaslužuje sopstvenu seriju.

– Kad je Stiven King tvitovao tu stvar, ja znam da Daferi (braća Met i Ros Dafer koji su osmislili ‘Stranger Things’) i kreatori serije dosta drže do njegovog mišljenja, i kao što znate on je jedan od stvarno kraljeva tog horor SF žanra, i njegove knjige su uvek rasprodate, i filmovi se snimaju po njima, itd. – podsetio je.

PA NE, DOĐAVOLA, NE… NETFLIX SAOPŠTIO LOŠE VESTI ZA FANOVE “STRANGER THINGS”

– Kada jedna takva osoba pohvali moj lik – koji smo zajedno, naravno, svi pravili, ja sa Daferima – ali prosto kad ga pohvali, kad nekako se čini da mu je zanimljiv i da može još neki dodatni šou da se pravi, mislim nema srećnijeg čoveka od mene i hvala im svima – rekao je Đuričko.

I pored uspeha u Holivudu, Đuričko nastavlja sa radom u sprskoj kinematografiji i najavljuje nastavak kultne komedije “Munje” u kom će ponovo igrati čuvenog Gojka Sisu.

HL/Izvor: rs.n1info.com

Previous post

Quasarborn objavili koncertni snimak sa promocije albuma "A Pill Hard to Swallow"

Next post

Libertad o muerte... Slučaj Harms kreće na turneju po Srbiji

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.