The Rasmus se vraćaju korenima… “Rise” je singl kojim najavljuju novi album, jak je i mračan kao nekada

0
42
The Rasmus/Photo: screenshot
The Rasmus/Photo: screenshot

Posle manje više uspešnog nastupa na Pesmi Evrovizije u Torinu, gde su predstavljali Finsku, The Rasmus se vraćaju “korenima”, novim singlom “Rise”.

U koautorstvu i produkciji Dezmonda Čajlda, “Rise” je energična rock numera sa orkestarskim krešendom i jedna od najagresivnijih pesama benda posle dugo vremena.

The Rasmus/Photo: promo
The Rasmus/Photo: promo

Pevač Lauri Ilonen objašnjava:

– “Rise” govori o borbi protiv depresije. COVID je bio poslednja kap za mnoge ljude koji imaju problema sa mentalnim zdravljem, uključujući i mene. U muzičkom spotu, plesači koji igraju ‘korene’ predstavljaju zlu silu i pokušavaju da nas povuku u podzemlje. Ipak, pesma ima pozitivnu poruku, a to je da ne odustaješ koliko god da ti je život bio težak.

KO JE JEZEBEL IZ PESME ČUVENOG FINSKOG BENDA THE RASMUS KOJOM SE TAKMIČE NA EUROSONGU… I MOŽE LI DA POMUTI SLAVU “IN THE SHADOWS”?

Novi album Rasmusa, takođe pod nazivom “Rise”, biće objavljen 23. septembra za Playground Music. Produciran je od strane Čajlda i Džošue, a na njemu će se naći pesme sa bivšim gitaristom Paulijem Rantasalmijem, kao i snimci sa novom gitaristkinjom Emilijom “Empu” Suhonen. Dok ceo spisak pesama tek treba da bude otkriven, omot, koje je kreirao Henrik Valse već je predstavljen.

Pogledajte spot ta “Rise”:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime