Sandra Bulok uletela umesto Lejdi Gage… i to “brzinom metka” uz Breda Pita – pogledajte novi trejler

0
156
Bullet train/Photo: Promo   (Con Film)
Bullet train/Photo: Promo
(Con Film)

Bubamare navodno donose sreću. Međutim, to izgleda nije slučaj za najveću zvezdu u Holivudu, Breda Pita. U akcionom trileru “Brzina Metka” pojavljuje se kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu.

Nakon što je početkom marta objavljen prvi trejler za film “Brzina metka”, pre nekoliko dana predstavljen je i zvanični plakat filma, a sada sada je stigao i najnoviji trejler koji nas upoznaje sa novim likovima i detaljnije otkriva priču filma. Naravno, sve to uz pregršt humora i kvalitetne akcije. Biće to i veliki povratak Sandre Bulok, koja već nekoliko godina nije snimila ništa “pametno”. Zanimljivo je da je ova uloga prvobitno bila namnejena Lejdi Gagi.

AKO SE NE IZVUČEM IZ OVOGA, UMREĆU… PRE 7 GODINA PROGONITELJ JE UPAO U SPAVAĆU SOBU SANDRE BULOK. OD TADA, GLUMICA VIŠE NIKADA NE OSTAJE SAMA…

U trejleru saznajemo ko stoji iza misteriozne žene s kojom Bubamara (Bred Pit) komunicira tokom svojih putovanja. Reč je o Mariji Bitl (Sandra Bulok) iz takozvane organizacije “Deer Creek International Business Solutions”.

Nakon niza neuspešnih misija, ona uvodi Bubamaru u “povratnički posao” koji na prvi pogled izgleda bezazlen. Naravno, nije tako, jer da jeste, filma ne bi bilo… 🙂

Reditelj Dejvid Lajtč potvrdio je već svoj “zanat” radeći na hitovima Deadpool 2, Džon Vik i Hobbs & Shaw. Takođe, bio je Pitov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima “Gospodin i gospođa Smit”, “Troja”, “Igraj svoju igru” i “Špijunska igra”.

Pogledajte novi trejler za film “Brzina metka” (Bullet train):

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime