Zendaji sve, ostalima mrvice… Dodeljene MTV filmske i TV nagrade

0
170
Oglasi
Zendaja/Photo: YouTube screenshot
Zendaja/Photo: YouTube screenshot

Američka glumica Zendaja dominirala je sinoć na ceremoniji dodele MTV filmskih i televizijskih nagrada u Kaliforniji, gde su nagrađeni za najbolju seriju “Euforija”, a za najbolji film blokbaster “Spajdermen: Put bez povratka” (Spider-Man: No Way Home), ostvarenja u kojima ona igra.

Sama glumica je nagrađena za najbolje izvođenje u seriji, za “Euforiju”, produkciju HBO o životu adolescenata.

Među brojnim nagradama dodeljenim tokom ceremonije od “najboljeg poljupca” do “najzastrašujućeg izvođenja” serija “Euforija” takođe je dobila nagradu za najbolju borbu.

Ceremonija dodele MTV filmskih i televizijskih nagrada održana je sinoć u Santa Moniki u Kaliforniji, prvi put uživo posle više godina. Dodeljuju se nagrade u 26 kategorija, koje su rodno neutralne, kao što su najbolji zlikovac, najbolji poljubac itd.

Nagrade koje se dodeljuju na osnovu glasova publike imaju tendenciju da se daju velikim produkcijama koje imaju aktivne obožavaoce na društvenim mrežama, a koji se podstiču da glasaju više puta za svoje favorite.

Tako da nije bilo iznenađujuće što je film “Spajdermen: Put bez povratka”, koji ubedljivo vodi u boks ofisu, nagrađen za najbolji film.

Taj film je treći po uspehu u istoriji u američkim bioskopskim dvoranama i zaradio je 1,9 milijardi dolara u svetu.

Za taj film Zendaja je dobila nagradu za najbolje izvođenje, a Tom Holand, njen partner u pravom životu, koji u filmu igra čoveka pauka, za najboljeg heroja. Par međutim nije prisustvovao ceremoniji u Santa Moniki.

Nagrada Generacija dodeljena je glumici Dženifer Lopez, a ona je nagrađena i za najbolju pesmu za numeru “On my way” iz filma “Marry me”.

Pedesetdvogodišnji glumac Džek Blek dobio je nagradu za svoju celokupnu karijeru.

Danijel Redklif nagrađen je za najboljeg zlikovca za ulogu u avanturističkoj komediji “Tajna izgubljenog grada”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime