The Strings of Desire… Donatorski koncert za Zoju Đorđević

0
114
Oglasi
Zoje Đorđević/ Photo: Rade Marković
Zoje Đorđević/ Photo: Rade Marković

Multikultivator je u novoj akciji podrške mladim talentima. Pre pet godina pomogli su mladoj harfistkinji Zoji Đorđević da kupi instrument.

Ona je opravdala ukazano poverenje i vrednim radom upisala jedu nod najboljih klasa harfe u Evropi.

Multikultivator ima čast da predstavi donatorski koncert “The Strings of Desire“ Zoje Đorđević koji će biti održan u sredu, 15. juna u sali Beogradske filharmonije sa početkom u 20:00 časova.

Sav prihod ostvaren prodajom ulaznica namenjen je za pokrivanje troškova Zojinih studija u Norveškoj.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Zoja je veoma iskusna mlada harfistkinja sa sjajnom tehnikom i divnom muzikalnošću. Ona pokazuje veliku zrelost i muzičko razumevanje. Bila sam impresionirana standardom njenog nastupa i prepoznala sam u njoj značajan talenat- izjavila je Ketrin Finč, profesionalna harfistkinja.

Na koncertu u sali Beogradske filharmonije Zoja će vas povesti na put kroz različite epohe i prikazati neočekivan spektar mogućnosti instrumenta koji svira i nijanse svog muzičkog karaktera.

Pored kompozicija i aranžmana za solo harfu, očekuju vas i dva dueta: Zoji će se pridružiti vođa violončelista Beogradske filharmonije – Aleksandar Latković i alumnista Berkli koledža – Andrija Gavrilović (flighorna).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime