Home»Kult»Šta kažete na Lego “Mućke”? Set ima oko 3.000 kockica i devet likova iz serije…

Šta kažete na Lego “Mućke”? Set ima oko 3.000 kockica i devet likova iz serije…

4
Shares
Pinterest Google+
Lego Mućke/Photo: ycreenshot
Lego Mućke/Photo: ycreenshot

Novi lego set je u stvari Del Bojev stan, ima oko 3.000 kockica i uključuje 9 mini figura: Del Boj, Rodni, Deda, ujak Albert, Triger, Bojsi,  Marlen (i njen pas Djuk), Denzil, Kasandra, Rakel i Demijan.

Na stranicu LEGO Ideas ideju za novi set je postavio Petar Ramljak, još prošle godine u ovo vreme. Ono što je on zamislio je set na temu jedne od omiljenih humorističkih serija koja se godinama prikazivala i obeležila mnoga detinjstva – Mućke.

ŠTA SVE NEĆE DA SMISLE… LEGO NAJAVIO “FRIENDS” SET

Petar je na svom Facebook profilu objavio kako mu je ostalo još 100 dana da skupi dovoljno supporta za ovaj projekat, pa ako želite da ovaj projekat zaživi, pružite mu podršku i glasajte.

– Stan 100 posto izgleda kao u serijii (dobro, zavisi o epizode, jer stalno prave neke promene) – piše na stranici s idejama.

Ovaj apartman ima krov koji može da se skine, a takođe i jedan zid po prostoriji. U dnevnoj sobi su 2 televizora koje deda gleda većinu vremena. Ima i cheeseburger koji mu je Rodni doneo.

“Pozadi je balkon s ogromnom satelitskom antenom. U kuhinji imamo nešto pokvarenog krompira i još mnogo toga. Tu je i Rosdnijeva soba s računarom i trubom, ulazna soba, hodnik, toalet, kupatilo, ali jedna od najvažnijih prostorija je i Delova soba s mnogo iznenađenja”, piše u opisu novog seta koji se takmiči za izradu.

IGRAČKA ZA KLINCE, MATORCE I ONE IZMEĐU… USKORO STIŽE LEGO FENDER STRATOCASTER SET

– Stvarno mislim da svetu ovo treba! Moja porodica uvek je gledala tu seriju!  – napisao je neko u komentaru.

– Kreativna ideja i dobro osmišljena! Sve je dobro osmišljeno! Odličan posao! Želim ti puno sreće u postizanju sledećeg cilja! Imaš moju podršku! – napisao je drugi.

Kako se vama dopada ideja?

Previous post

Headliner na koncertnoj promociji Femiksete 10 u Domu omladine... Bili smo deo jednog posebnog Muzičkog Univerzuma

Next post

Kidis i Frušante ponovo kidaju zajedno... Red Hot Chili Peppers u Sevilji počeli svetsku turneju, evo kako je bilo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *