Ovo su do sada mogli da čuju samo Japanci… Red Hot Chili Peppers objavili bonus pesmu s albuma “Unlimited Love”

0
114
RHCP/Photo; press promo
RHCP/Photo; press promo

Dva meseca posle objavljivanja svog poslednjeg albuma “Unlimited Love”, Red Hot Chili Peppers objavili su novu bonus pesmu “Nerve Flip”, na digitalnim i streaming platformama.

Pesma je ranije bila dostupna samo kao bonus numera na japanskom izdanju “Unlimited Love”, koji je prvi album benda sa gitaristom Džonom Frušanteom od “Stadium Arcadium” iz 2006. godine.

E SAD SU PRVI I U SVOME “SELU”… RED HOT CHILI PEPPERS DOBIJAJU ZVEZDU NA HOLLYWOOD WALK OF FAME

“Unlimited Love” je debitovao na broju 1 na Billboard 200 listi, čineći to njihovim drugim albumom na broju 1 posle pomenutog “Stadium Arcadium”.

KAKO JE METALLICA HTELA DA PRODA PESMU RED HOT CHILI PEPPERSIMA…

Japanske bonus pesme su prilično česta pojava kod umetnika. Diskografske kuće u Japanu često se dogovore sa muzičarima i izvođačima da u verziju albuma za ovo tržište uvrste pesmu koja nije dostupna ni na jednom drugom, što daje podsticaj potrošačima da kupuju muziku koja je proizvedena u Japanu, a ne drugde.

RED HOT CHILI PEPPERS… SPASAVANJE “REDOVA” FRUŠANTEA, KAKO BI SE SPASAO BEND

Globalna turneja Peppersa počinje 4. juna u Španiji, a sviraće u raznim evropskim zemljama do 23. jula, kada počinje severnoamerički deo nastupom u Denveru, i nastaviće se do prve polovine septembra.

Poslušajte “Nerve Flip”:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime