Zvanično… Elefson je prošlost, Megadeth ima novog stalnog basistu

0
135
Džejms Lomenco/Photo: youtube screenshot
Džejms Lomenco/Photo: youtube screenshot

Megadeth je ozvanično promenu postave benda.. Nakon što je ranije bio član benda, sredinom 2000-ih, a zatim se vratio prošle godine nakon izlaska Dejvida Elefsona, Džejms Lomenco se vratio kao stalni član grupe.

OTPUŠTENI BASISTA GRUPE MEGADETH DEJVID ELEFSON OSNOVAO NOVI BEND THE LUCID, STIGLA I NJIHOVA PRVA PESMA…

Zvanično imenovanje stiglo je u utorak (31. maja) u izjavi koja glasi: “Megadeth objavljuje da je basista Džejms Lomenco stalni član benda. Lomenco je bio basista Megadetha sredinom 2000-ih i nedavno se vratio kao član na turneji za “The Metal Tour of the Year”. Lomenco se sada zvanično ponovo pridružuje porodici Megadeth”.

Megadeth announce bass player James LoMenzo as a permanent member of the band. LoMenzo was Megadeth’s bass player in the…

Posted by Megadeth on Tuesday, 31 May 2022

Dejv Mastejn je izjavio:

– Oduševljen sam što mogu da poželim dobrodošlicu Džejmsu u porodicu Megadeth. On se ponovo pridružio grupi kao basista na turneji i bilo je divno što smo se vratili, pa smo mislili da to učinimo trajnim.

POSLE OTKAZA U MEGADETHU, OGLASIO SE DEJVID ELEFSON: MOJ PRIVATNI VIDEO OBJAVLLJEN JE ILEGALNO, POLICIJA ĆE PRONAĆI KO JE TO URADIO… MOMCIMA IZ BENDA ŽELIM SVE NAJBOLJE

Lomenco je prokomentarisao:

– Tako sam uzbuđen što ću se ponovo pridružiti Megadethu i krenuti napred punom parom u sledeću fazu istorije ovog legendarnog benda! Sa Dejveom, Kikom i Dirkom, nema nam zaustavljanja! Prosto je sjajan osećaj ponovo biti kod kuće.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime