Omiljeni lik nove sezone “Stranger Things”: Slušao sam puno heavy metala da bih “ušao u lik”

0
358
Oglasi
Džo Kvin kao Edi Munson - Stranger Things, promo
Džo Kvin kao Edi Munson – Stranger Things, promo

Bilo da se radi o osećaju užasa ušivenog kroz svaku epizodu, fascinantnom novom negativcu ili ponovnim otkrivanjem izvođača kao što je Kejt Buš, 4. sezona “Stranger Things” već dobija naslovnice u svim novinama i viralna je tema otkako je prošlog petka krenula nova sezona.

Svi koji su gledali premijerno prikazane prve epizode 4. sezone, ostali su očarani novim likom – Edijem Munsonom, metalcem iz 80-ih u teksas jakni s velikom zakrpom na leđima sa Dio i W.A.S.P. bedžom, spektakularnom heavy metal trajnom i trakom na kosi.

NOVA SEZONA “STRANGER THINGS” VRATILA SINGL KEJT BUŠ “RUNNING UP THAT HILL” NA VRHOVE TOP LISTA

Odmah od prve epizode nove sezone, Edi osvaja pažnju, a glumi ga britanski glumac Džo Kvin, koji je u novom intervjuu otkrio da se zadubio u heavy metal kako bi se dobro pripremio za ulogu.

– Slušao sam puno heavy metala – rekao je za Entertainment Weekly.  – To je bio moj… Bože, nemoguće je ne zvučati pretenciozno kada to kažeš, ali, da, to je bio moj put.

Džo Kvin kao Edi Munson - Stranger Thing
Džo Kvin kao Edi Munson – Stranger Thing

– Sviram gitaru od svoje 7. godine – nastavio je on i naglasio kako je obožavao metal komedije kakve radi Džek Blek, zbog koga je zavoleo i gitaru Gibson SG.

– Ne bih sebe smatrao briljantnim gitaristom, ali mogu da ga sviram. Imao sam sreće da su se ti scenariji pojavili tokom pandemije pa sam imao vremena da vežbam.

ZA SAMO TRI DANA SERIJA “STRANGER THINGS” OBORILA SVE MOGUĆE REKORDE NA NETFLIXU… ĐURIČKO ODUŠEVIO KRITIKU I FANOVE

Ipak, njegov lik ne bi bio potpun bez njegove frizure, koja se s vremenom “razvijala”. Izvorno, tvorci serije Dafer Brothers želeli su nešto što nalikuje liku Dejvida Bouvija u “Labyrinthu”, ali to nije uspelo Kvinu.

– Nažalost, ja nisam Dejvid Bouvi, pa nisam mislio da bih to mogao da izvedem – objasnio je. – Želeo sam nešto što je normalno, realno, više kao fudbalerka, ali napravili smo kompromis. Mislim, još uvek je objektivno smešan, ali jako dobro služi liku. Jako je korisno kao glumac staviti nešto na sebe, odmah se osećate kao da gledate drugu osobu.

U nastavku pogledajte “highlights” Edija Munsona iz “Stranger Things”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime