Home»TV»Preporuka»Za samo tri dana serija “Stranger Things” oborila sve moguće rekorde na Netflixu… Đuričko oduševio kritiku i fanove

Za samo tri dana serija “Stranger Things” oborila sve moguće rekorde na Netflixu… Đuričko oduševio kritiku i fanove

7
Shares
Pinterest Google+
Nikola Đuričko - Stranger Things/Netflix screenshot
Nikola Đuričko – Stranger Things/Netflix screenshot

Nakon što je pre nešto manje od nedelju dana objavljena na Netfliksu, četvrta sezona serije “Stranger Things” oborila je rekord gledanosti u prvom vikendu prikazivanja, skinuvši tako sa trona drugu sezonu “Bridgertona”.

Prema Netflixovoj listi najgledanijih 10 serija prošle nedelje, “Stranger Things” je dosegao ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je “Bridgerton” držao rekord od 193 miliona sati. Uspeh je tim veći ako imamo na umu da je serija u toj nedelji bila dostupna zapravo samo tri dana, od petka do nedelje. Takođe, to je veća gledanost nego što je drugih devet naslova imalo ukupno.

NOVA SEZONA “STRANGER THINGS” VRATILA SINGL KEJT BUŠ “RUNNING UP THAT HILL” NA VRHOVE TOP LISTA

Nova sezona “Stranger Things” povukla je i prethodne sezone, pa su se tako na listi najgledanijih, doduše sa puno manje sati, našle i prva, druga i treća.

Podsećamo, četvrta sezona je prva koja je objavljena nakon tri godine pauze, a njeno je snimanje trajalo duže zbog korone. Na Netflicu je od prošlog petka dostupan prvi deo sezone, dok bi drugi deo trebao da izađe 1. jula ove godine.

Inače, konačno smo dočekali da vidimo i Nikolu Đurička u ovom planetarno popularnom naslovu.

Ko je sklon bindžovanju do sada je pogledao delove sa našim glumcem, koji se pojavljuje u epizodnoj, ali veoma važnoj ulozi.

Đuričko u ovoj seriji tumači ruskog švercera Jurija. Američki mediji navode da je Đuričko poznati glumac koji je glumio u nekoliko filmova i TV serija proizvedenih u njegovoj rodnoj Srbiji od osamdesetih, pre nego što je debitovao na engleskom jeziku u filmu “World War Z”, 2012. godine. Godinu dana kasnije takođe je imao ulogu u mini seriji “The Last Panthers.”

AKO STE FAN SERIJE “STRANGER THINGS”… U PRODAJI RETRO KASETOFON I KASETA S TAJNOM PORUKOM KOJA “DEŠIFRUJE” ČETVRTU SEZONU

Njegov lik u seriji ocenjuju kao “brilijantan”, a ako je suditi prema reakcijama na internetu ali i kritikama uticajnih američkih medija, njegov perfomans u seriji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Previous post

Moto Fest Banjaluka, kad se sve sabere i oduzme - tri dana i noći grmljavine moćnih motora i još moćnijeg rokenrola

Next post

Intervju Toma Kruza od pre 17 godina je hit na internetu... Vrhunski manipulator, šampion samokontrole ili prikriveni psihopata?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *