Home»Muzika»Bilo je kiše, ali je zato gorelo još više… Drugog dana Moto Festa bajkeri tutnjali kroz grad, a na bini kidali Najda, Kelti, Ateisti i Hladno pivo (fotoreportaža)

Bilo je kiše, ali je zato gorelo još više… Drugog dana Moto Festa bajkeri tutnjali kroz grad, a na bini kidali Najda, Kelti, Ateisti i Hladno pivo (fotoreportaža)

4
Shares
Pinterest Google+

Druge večeri Moto festa u Banjaluci nastupili su Najda i Smakovanje, Orthodox Celts, Atheist Rap i Hladno pivo.

Ovu subotu i drugi dan festivala obeležio je moto defile, najveći do sada. Hiljade bajkera je na svojim dvotočkašima protutnjalo kroz grad i to je bila zaista zadivljujuća slika.

Moto Fest 2022 - defile bajkera/Photo: AleX
Moto Fest 2022 – defile bajkera/Photo: AleX

Oblačno vreme i značajno niža temperatura nego dan ranije najavljivali su da će i veče izgledati drugačije – čekala se kiša, koja je oko ponoći i pala, ali nije uspela da pokvari utisak. Kako su i sami organizatori rekli još pre festivala – u slučaju kiše, gorimo još više!

Moto Fest 2022 - Orthodox Celts/Photo: AleX
Moto Fest 2022/Photo: AleX

Sjajne nastupe imali su Nišlije Najda i Smakovanje, zatim srpski Irci Orthodox Celts, Atheist Rap, a zatim i zvezde večeri – Hladno pivo!

Pogledajte kako je bilo drugog dana banjlaučkog Moto Festa;

Najda i Smakovanje

Orthodox Celts

Atheist Rap

Hladno pivo

 

Previous post

Basista Peppersa poslat je u daleku, daleku galaksiju... u novom Star Wars serijalu "Obi-Wan Kenobi"... (spoiler alert!)

Next post

Stain, drugačiji nego što smo od njih navikli... pogledajte spot za "In Touch with the Sky", pesmu kojom najavljuju debi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *