Basista Peppersa poslat je u daleku, daleku galaksiju… u novom Star Wars serijalu “Obi-Wan Kenobi”… (spoiler alert!)

0
110
Oglasi
Flea/Photo> screenshot
Flea/Photo> screenshot

Basista Red Hot Chili Peppersa Fli dodao je još jednu crticu u svojoj iznenađujuće ogromnoj listi glumačkih uloga, pojavivši se u prve dve epizode novog Star Wars serijala – “Obi-Wan Kenobi”. Serija je na Disney+ počela da se emituje u četvrtak, 27. maja, tako da za one koji još nisu imali priliku da je gledaju, pošteno upozorenje – spojleri.

KAD TI ONAJ GORE DA TALENAT NA KVADRAT… BASISTA RHCP GLUMIĆE UZ BREDA PITA I MARGO ROBI U NOVOM FILMU OSKAROVCA DEMIJANA ŠAZELA

U seriji, Fli igra lovca na glave po imenu Vekt Nehru, koga je unajmio Reva (Mozes Ingram) – inkvizitor osetljiv na silu koji ima zadatak da prati Obi-Van Kenobija (Juan Mekgregor) – da kidnapuje veoma mladu princezu Leju. Pošto Vekt uspeva u svojoj misiji, Kenobi kreće u lov na lovca na glave i bezbedno beži sa Lejom. Što se tiče Vekta – pa, recimo da ga nema u drugoj epizodi.

POGLEDAJTE NAJNOVIJI TREJLER SERIJE “OBI-VAN KENOBI”…  ŠTA SE DEŠAVA 10 GODINA POSLE OSVETE SITA?

Iako nijedan zvanični snimak njegovog glumačkog “nastupa” još nije postavljen na YouTube, jedan preduzimljivi obožavalac je podelio isečak scene u kojoj se Vekt prvi put suočava sa Lejom — i postavio je na klasik Chili Peppersa “Californication”.

Fli je često dobijao glumačke uloge tokom svoje muzičke karijere. Glumio je zajedno sa pevačem Fear Lijem Vingom u filmu “Penelope Spheeris”iz 1987, a imao je i malu ulogu u drugom i trećem delu franšize “Povratak u budućnost”. U skorije vreme, pojavio se u svemu, od Pixar filmova (Inside Out, Toy Story 4) do “Baby Driver” i “Queen and Slim”.

Još jedna u nizu zabavnih činjenica: Fli nije prvi elitni basista koji se pojavljuje u nedavnoj spin-off seriji “Ratova zvezda”: ranije ove godine, Thundercat je dobio malu ulogu u epizodi “The Book of Boba Fett”.

HL/Izvor: rollingstone.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime