Home»Muzika»Homeland»VIS Limunada u ljubavnom okršaju na teniskom terenu… Priča o toksičnoj ljubavi u novom spotu beogradske grupe

VIS Limunada u ljubavnom okršaju na teniskom terenu… Priča o toksičnoj ljubavi u novom spotu beogradske grupe

3
Shares
Pinterest Google+
VIS Limunada/Photo; promo
VIS Limunada/Photo; promo

Novi singl i spot VIS Limunada donosi priču o toksičnoj ljubavi prikazanu kroz različite situacije iz ženske perspektive.

Posle zapaženog nastupa na Pesmi za Evroviziju 22, VIS Limunada objavili su novi singl sa video spotom kojim najavljuje dugo očekivani studijski album koji će stići na jesen ove godine.

PREMIJERA: VIS LIMUNADA OBJAVILI NOVI VIDEO SINGL… DISKRETNO KRITIČKU I UMERENO OPTIMISTIČNU “NE TUGUJ DUŠO”

Pesmu pod naslovom “Bolje je što nismo više zajedno” predvodi energični ženski vokal – Marija Kovačina koja u spotu tumači glavnu žensku ulogu, dok ulogu njenog ljubavnog partnera tumači kolega iz sastava Miodrag Ninić Miki.

VIS Limunada/Photo; promo
VIS Limunada/Photo; promo

– Spot članove sastava stavlja u nesvakidašnje situacije koje se na duhovit način odnose prema sadržaju teksta. Konačni ljubavni okršaj protagonista predstavljen je kroz situaciju teniskog meča u okviru kog ćemo otkriti zašto je  bolje što nisu više zajedno. Tekst pesme govori iz perspektive savremene žene, o pravu i obavezi na uzajamno uvažavanje i podršku u ljubavnom odnosu te emancipaciji od shvatanja romantične veze po kome je žena obavezna da partneru pruža bezuslovnu podršku i prihvata zanemarivanje – objašnjavaju iz benda.

Video spot potpisuju rediteljka Jelena Tvrdišić, direktor fotografije Vladimir Pavić i kostimografkinja Olja Marković, dok su za scenario i koncept spota bili zaduženi Miodrag Ninić i Jelena Tvrdišić. Autor muzike, teksta i aranžmana je Vladimir Živković.

Pogledajte spot za “Bolje je što nismo više zajedno”:

Previous post

Nula poente. Nula objašnjenja. Ništa umetnost. Samo zabava... Izložba Sandre Ninić u Muzeju buduće prošlosti

Next post

Počela prodaja ulaznica za sedmi Mountain Music Fest... a na Divčibarama nas čekaju DLM, TBF, Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Sunshine...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *