Home»Muzika»Rammstein u novom spotu “Dicke Titten” odaje počast – bujnim ženskim grudima… “Deda” Lindeman gleda i ne veruje…

Rammstein u novom spotu “Dicke Titten” odaje počast – bujnim ženskim grudima… “Deda” Lindeman gleda i ne veruje…

3
Shares
Pinterest Google+
Rammstein/Photo; YouTube prinrscreen
Rammstein/Photo; YouTube prinrscreen

Rammstein je objavio spot za još jednu pesmu s njihovog novog albuma “Zeit”. Reč je o singlu “Dicke Titten”, iliti u prevodu “Velike sise”.

U spotu koji je režirao Jorn Hajtman pojavljuje se bradati Lindeman koji uživa sa svojim “sugrađanima” odeven u tradicionalnu nemačku nošnju. Njihov koreografski ples isprepleten je sa kadrovima žena koje takođe nose tradicionalnu odeću dok obavljaju svakodnevne poslove kao što su korišćenje daske za pranje rublja, muža krava i pranje odeće. Da, sve imaju velike grudi, i da, Hajtman u svakoj prilici zumira njihov dekolte.

DA LI JE RAMMSTEIN NA NOVOM ALBUMU NAJAVIO KRAJ?

Ipak u poređenju s pornografskim spotovima za pesmu “Pussy” (2009) ili Lindemanov solo singl “Platz Eins” (2020), “Dicke Titten” deluje prilično blago i bezazleno. Ali ipak, treba pogledati. Jer tu su… “Dicke Titten”:

Previous post

Počela prodaja ulaznica za sedmi Mountain Music Fest... a na Divčibarama nas čekaju DLM, TBF, Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Sunshine...

Next post

Džodi Foster je glavna zvezda četvrte sezone serije "True Detective"... i rešava misteriju na Aljasci

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *