Spremite se za ludu letnju žurku u Prijedoru na Elektro Park Stageu ŠA Festa

0
128
Oglasi
Metodi Hristov/ Photo: Promo (ŠA Fest)
Metodi Hristov/ Photo: Promo (ŠA Fest)

Metodi Hristov, bugarski DJ i producent svetskog kalibra, nastupiće 30. jula na prijedorskom ŠA Festu. Posle dve godine pauze, povratak festivala pokrenuo je lavinu emocija kako među izvođačima, tako i među publikom.

Ovom prilikom Metodi sprema prijedorskoj publici muzički uragan, set pun novih traka, vrhunskog gruva, praćen sirovim tehno deonicama i mračnijim tech house bitovima.

ŠA FEST OD 27. DO 30. JULA U PRIJEDORU… RAMBO AMADEUS, KONSTRAKTA, GORAN BARE, HLADNO PIVO… SAMO SU NEKA OD IMENA OVOGODIŠNJEG IZDANJA FESTIVALA NA SANI

Metodi Hristov jedan je od najpoželjnijih istočnoevropskih izvođača elektronske muzike, čemu svedoče njegovi uspešni nastupi širom sveta.

Ozbiljan pristup muzici dao mu je jedisntven stil koji su prepoznali značajni izvođači poput Audiojacka i techno mašine Richiea Hawtina, jer se njegova muzika više puta našla na njihovim plejlistama.

Svoja izdanja potpisuje za diskografkse kuće: Terminal M, Octopus Records, Witty Tunes, Cr2 Records, Gruuv, OCTOPUS BLACK, Set About, Perception Music, Time Has Changed, Suara…

Jedan od najaktuelnijih singlova, koji je objavljen u aprilu ove godine za Set About Label, nosi naziv “The Fire Inside”.

Metodi Hristov/ Photo: Promo (ŠA Fest)
Metodi Hristov/ Photo: Promo (ŠA Fest)

ŠA Fest će ove godine po prvi put da prezentuje publici Elektro Park, stejdž koji nosi fantastičan elektonski zvuk, prepun dobrih bitova, jake energije i plesa do ranih jutarnih časova.

Ulaznice za Elektro Park i Sound Garden stejdž možete da nabavite online putem gigstix.ba kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH.

Photo: Promoa
Photo: Promoa

ŠA Fest, koji se ove godine održava od 27. do 30. jula, je memorijalni festival posvećen prijedorskom umetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši.

Održava se u Prijedoru, a prihod od prodatih ulaznica usmerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umetnike i njihov autorski rad.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime