Koncertna promocija jubilarne Femiksete 4. juna u Domu omladine Beograda

0
89
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Objavljivanje desetog, jubilarnog izdanje Femiksete, jedinstvene muzičke kompilacije u regionu, biće obeleženo velikom koncertnom promocijom koja je zakazana za 4. jun u sali Amerikana Doma omladine.

Na ovom koncertu nastupiće bendovi i autorke: Hazel, Manivi, Tri Kapljice, MISH i Nataleé.

Femikseta je godišnja kompilacija pesama kompozitorki, kantautorki i bendova sa ženskim autorskim učešćem. Ovo izdanje je jedinstven projekat na domaćoj, ali i regionalnoj aktivističkoj muzičkoj sceni i to je nešto što karakteriše njenu posebnost.

Kompilacija Femikseta nije žanrovski organičena i sadrži kompozicije različitih muzičkih stilova. Prethodna izdanja možete poslušati na Bandcamp stranici.

– Femikseta je jedna od prvih inicijativa kolektiva Femix i veoma smo ponosne na jubilej koji ove godine proslavljamo. U proteklih 12 godina na deset izdanja našla se muzika mnogih sjajnih autorki, kantautorki i bendova koje sada publika vrlo dobro poznaje, sluša, prati i voli. Posebno nas raduje što u protekle dve godine obaramo rekorde sa brojem pristiglih kompozicija na konkurs, te je rezultat dvostruko izdanje sa duplo više autorske muzike koja ima priliku da stigne do što više ljudi. Koncertom u subotu 04. juna u Domu omladine proslavljamo ovaj veliki i lep jubilej i zato pozivamo publiku da nam se pridruži i uživa zajedno sa nama u talentovanoj i pokretačkoj energiji najavljenih autorki i bendova koji će se pobrinuti za odličan provod – izjavio je Femix tim.

Photo: Promo
Photo: Promo

Prvih 50 ljudi koji kupe ulaznice, sebi će obezbediti i fizički primerak novog izdanja Femiksete 10. Potrebno je samo da fotografiju svoje ulaznice pošalju na mejl femixinfo@gmail.com i ukoliko budu dovoljno brzi, njihov primerak će ih čekati na ulazu na koncert 4. juna u Domu omladine.

Novo izdanje Femikseta 10 možete preslušati i besplatno preuzeti na muzičkom servisu Bandcamp. Fizičko izdanje biće dostupno od 4. juna.

Početak koncerta u Domu omladine zakazan je za 20:00 časova, a ulaznice su u pretprodaji putem Tickets.rs servisa po ceni od 400 dinara. Na dan koncerta, cena ulaznica će biti 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime