Home»Film»Potpuni preokret… Džoni Dep se vraća u “Pirate sa Kariba”?

Potpuni preokret… Džoni Dep se vraća u “Pirate sa Kariba”?

4
Shares
Pinterest Google+
Pirati s Kariba/Photo: YouTube printscreen
Pirati s Kariba/Photo: YouTube printscreen

Budućnost Džonija Depa u franšizi Pirati sa Kariba je još uvek u vazduhu, otkrila je direktorka kompanije Disney.

Glumac, koji trenutno tuži bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, igrao je kapetana Džeka Speroua u prvih pet nastavaka voljenog filma, debitujući u filmu “Prokletstvo crnog bisera” 2003. godine.

PIRATI S KARIBA… KAKO JE USTVARI DŽONI DEP NAGOVORIO POLA MAKARTIJA DA GLUMI U ČUVENOJ FRANŠIZI

Izvršna direktorka Diznijeve produkcije Tina Njuman dala je svoje svedočenje krajem nedelje, u unapred snimljenom videu, i bila je upitana da li će se 58-godišnjak vratiti za predstojeći nastavak, koji je trenutno u izradi.

Na pitanje da li postoje planovi da se zvezda pojavi u “Piratima sa Kariba 6”, ona je odgovorila:

– Ne znam, na ovaj ili onaj način, njihova odluka ne spada u moje poslovne obaveze.

DŽONI DEP NA SUĐENJU S BIVŠOM PRIČAO O “PIRATIMA S KARIBA”: NEĆU VIŠE GLUMITI KAPETANA DŽEKA SPEROUA, NISAM GLEDAO NIJEDAN FILM IZ FRANŠIZE…

Njuman je potvrdila da je projekat u razvoju, ali nije mogla da ponudi više informacija o nastavku.

Izvršna direktorka je takođe bila upitana da li je znala da je bilo koji donosilac odluka u korporaciji ikada rekao da ne razmatraju Depa za moguće uloge zbog Herdovog dela iz 2018. – rekla je “ne”, pre nego što je okončana njena izjava.

PETICIJA ZA POVRATAK DŽONIJA DEPA U “PIRATE S KARIBA” BLIŽI SE CILJU OD 1.000.000 POTPISA… DISNEY NE POPUŠTA, MARGO ROBI JE “NOVI DŽEK SPEROU”

Ranije ove nedelje, holivudski producent Džeri Brukhajmer je, čini se, odbacio glumčev povratak u franšizu, i otkrio da su umesto toga okrenuli ka Margo Robi.

Dep je debitovao kao kapetan Džek Sperou u “Piratima sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera”, 2003. godine, a potom je ponovio svoju ulogu u nastavcima “Škrinja mrtvaca” (2006), “Na kraju sveta” (2007), “Na čudnim plimama” (2011) i “Salazarova osveta” (2017).

Navodno je franšiza ostvarila zaradu od 4,5 milijardi dolara širom sveta, a navodi se da je Dep za to vreme zaradio 300 miliona dolara.

Previous post

Neuky? - Samo napola neuk bend vodi nas na "Selo" 😀

Next post

Interpol predstavio singl "Fables", album stiže u julu...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *