Home»Muzika»Homeland»Neuky? – Samo napola neuk bend vodi nas na “Selo” 😀

Neuky? – Samo napola neuk bend vodi nas na “Selo” 😀

4
Shares
Pinterest Google+
Neuky? - Selo/promo
Neuky? – Selo/promo

Neuky? je projekat koji se u jednom studiju kuva već dve godine. To je modularni koncept koji je zbog skrivenog identiteta njegovih članova potpuno slobodan. Samo napola neuk bend, jer je jedan od dva člana itekako “uk”.

U moru žutih i dizajniranih informacija, potpuno je nebitno ko su oni. Neuky? može biti jedan čovek i 1000 ljudi, može biti i šum mora, pesma ptica, pas, kompjuterski generisan glas ili 2 bicikla. Muzika koju stvaraju ne može se svrstati ni u jedan žanr jer stvaraju po osećaju. Ipak, zajednički imenilac svim pesmama je reggae zvuk.

Prvim singlom vode nas na “Selo” i poručuju: “Dok jedna od vodećih influencerki razbija glavu s fotošopiranjem selfija i traži najbolji ugao snimanja, Neuky? se opušteno voze na biciklu kroz prirodu, slušaju šum slapova i plešu kao drvo na vetru. Odlepite se od ekrana i idite u prirodu”.

Neuky? - Selo/promo
Neuky? – Selo/promo

Ideja pesme je da se prikaže jednostavnost svega koja zapravo najbolje dolazi do izražaja kada se malo udaljimo od ubrzanog gradskog tempa. Kad (za)stanemo i osvestimo lepotu onoga što nas okružuje, kad se uzemljimo i osetimo životnu energiju prirode.

Spot je snimljen na jednodnevnom izletu, u opuštenoj atmosferi i s dvoje sjajnih ljudi, mladih nada hrvatskog glumišta, Tomom Medvešekom i Larom Nekić. Montažu i snimanje potpisuje Tin Meze s kojim će Neuky? na obostrano zadovoljstvo, nastaviti saradnju i u budućnosti.

Pogledajte spot za “Selo”:

Previous post

Liam Galager uživo kod Džulsa Holanda predstavio novi singl sa albuma koji stiže 27. maja

Next post

Potpuni preokret... Džoni Dep se vraća u "Pirate sa Kariba"?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *