Home»Muzika»Veliki beogradski koncert Repetitora… Sirova energija 11. juna u bašti kluba Drugstore

Veliki beogradski koncert Repetitora… Sirova energija 11. juna u bašti kluba Drugstore

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Grupa Repetitor objavila je album “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji” pre više od godinu dana.

Taj prazan prostor koji je bio prisutan između benda i publike konačno će da se popuni i to u letnjoj bašti kluba Drugstore u subotu, 11. juna kada Beograđane konačno očekuje veliki solistički koncert Repetitora.

Od poslednjeg samostalnog nastupa u rodnom gradu benda prošle su tri pune godine, a bili su onemogućeni i da koncertno promovišu aktuelni album, pa su odlučili da prekinu koncertni post junskom večeri za pamćenje.

Kako poručuju članovi benda, Beogradski koncert održaće se ciljano u klubu Drugstore:
– To je Meka noćnog života Beograda i klub koji je u svoje prostorije primio nekoliko bitnih mladih bendova nakon izbacivanja iz Bigza.

Repetitor (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Repetitor (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

Albumom “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji” Repetitor je u uspeo da opiše potrebu za emotivnom bliskošću izazvanu socijalnom distancom.

Zato se u klubu Drugstore u subotu, 11. juna očekuje sirova energija – eksplozija svih nagomilanih osećanja.

Gosti Repetitora biće grupa Balans iz Ljubljane, koja eksperimentiše u art punk/bunkerpop okvirima i predstavlja odličan uvod u ovu posebnu noć.

Pažnju beogradske publike su već skrenuli autorskom saradnjom sa grupom Klotljudi i kolektivom Krava 22 na projektu “New Balkan Wife”.

Prvih 150 ulaznica po promo ceni od 1.000 dinara već je dostupno online i na svim prodajnim mestima Tickets.rs i Gigstix, kao i u Zaokretu (Cetinjska 15).

Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, dok će na samom ulazu u baštu kluba Drugstore, na veče koncerta, koštati 1.500 dinara.

Previous post

Objavljena kompletna lista učesnika ovogodišnjeg Nektar OK Festa... Na Tjentištu nas od 15. do 17. jula čeka erupcija dobrog zvuka i sjajne atmosfere

Next post

Ćerka Ozija Ozborna povređena u fatalnom požaru u muzičkom studiju...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *