Home»Muzika»Objavljena kompletna lista učesnika ovogodišnjeg Nektar OK Festa… Na Tjentištu nas od 15. do 17. jula čeka erupcija dobrog zvuka i sjajne atmosfere

Objavljena kompletna lista učesnika ovogodišnjeg Nektar OK Festa… Na Tjentištu nas od 15. do 17. jula čeka erupcija dobrog zvuka i sjajne atmosfere

8
Shares
Pinterest Google+
OK Fest 2021/ Photo: AleX
OK Fest 2021/ Photo: AleX

Nektar OK Fest objavio je listu vrhunskih imena inostrane i regionalne muzičke scene koji će ove godine na Tjentištu od 15. do 17. jula biti zaduženi za sjajnu atmosferu.

Veliki broj izvođača na tri festivalske bine pobrinuće se za još jednu fenomenalnu OK avanturu i zabavu u samom srcu jednog od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope – NP Sutjeska.

Apocalyptica, Dubioza kolektiv, Urban & 4, Goblini, Neno Belan & Fiumens, Vojko V, Let 3, Edo Maajka, Dejan Milićević, Lea Dobričić i mnogi drugi u ovu prirodnu oazu doneće različitosti muzičkih žanrova i zasigurno mnogo dobre i pozitivne energije, koja će uz podršku festivalske publike i ove godine na Tjentištu napraviti atmosferu za pamćenje.

OK Fest 2021/ Photo: AleX
OK Fest 2021/ Photo: AleX

Za atmosferu na glavnoj festivalskoi bini, ove godine zaduženi su finski symphonic metal bend Apocalyptica, čiji nastup je bio najavljen još 2020. godine, ali zbog pandemije je prolongiran i zvanično potvrđen za ovu godinu, i to za prvo festivalsko veče u petak 15. jula.

Ovi supertalentovani violončelisti publiku iz celog sveta oduševljavaju svojim interpetacijama heavy metal numera na violončelima.

OK fest, Lineup Live
OK fest, Lineup Live

Osim njih za fantastičnu atmosferu na večernjem programu Main Stagea pobrinuće se i miljenici publike u celom regionu – Dubioza kolektiv, koji su od poslednjeg susreta na Tjentištu spremili i nešto novo, u čemu će publika zasigurno uživati.

A pored njih očekuje nas još mnogo dobre muzike, zabave i plesa uz vrhunske izvođače koji će nas tokom tri dana zabavljati na Main Stage: Goblini, Neno Belan & Fiumens, Urban & 4, S.A.R.S, Kiril Djaikovski, Zoster, Nikola Vranjković, Psihomodo Pop, E Play i Silente .

Omiljena bina najvernije festivalske publike – OK kampera – i ove godine okupiće sjajne izvođače koji će biti zaduženi za odličnu atmosferu i uvertiru sjajnih nastupa koji nas očekuju tokom večernjeg programa.

Na SKY COLA OK Stageu u samom srcu festivalskog kampa nastupiće: Orthodox Celts, Let 3, Vojko V, Edo Maajka, Sunshine i M.O.R.T.

Koncert Van Gogha, OK Fest 2021/Photo: Alex
Koncert Van Gogha, OK Fest 2021/Photo: Alex

Naravno to nije sve… jer i ovoga puta biće tu i najbolji izvođači elektronske muzičke scene ne samo u regionu, nego i u svetu.

Kao i ranijih godina oni su zaduženi za program na SARA OK SUMMER stage-u pored najvećeg bazena na Balkanu, gde publika uživa u dnevnom programu, ali i na OK AFTER PARTY u OK kampu gde zajedno do ranih jutarnji sati dočekujemo najljepše zore na Tjentištu.

Za svu ovu energiju, atmosferu, kao i dane i jutra za pamćenje uz vrhunski zvuk, ove godine zaduženi su: After Affair, Alexander G, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marina Karamarko, Mladen Tomić i Petar Dundov .

OK fest, DJ set
OK fest, DJ set

Kompletan raspored nastupa svih izvođača po danima dostupan je na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

A kako znamo da Nektar OK Fest nije samo muzički festival, već osim odlične muzike predstavlja i spoj avanture, kulture i uživanja u fantastičnoj prirodi, i ove godine očekuju vas zanimljivi adrenalinski sadržaji, koje ćete doživeti ako se odlučite za raftinga na Tari, ili planinarsku šetnju do Trnovačkog jezera.

OK Fest 2021/ Photo: AleX
OK Fest 2021/ Photo: AleX

Osim toga, tu je i uživanje u programu OK book zone i OK cinema zone, o čemu će više informacija biti objavljeno u narednom periodu.

Očekivano interesovanje za smeštaj u nekom od objekata na Tjentištu, već prvog dana objave festivalskih paketa popunilo je više od 90% ovih kapaciteta. Svi kapaciteti koji su ostali na raspolaganju u bungalovima i objektima na Tjentištu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala https://www.okfest.net/#booking

Za najverniju publiku OK Festa, kampere, u ponudi je paket OK kamp, koji se odnosi na boravak u festivalskom kampu uz festivalsku ulaznicu, po još uvek aktuelnoj ceni od 30,00 KM. Napominjemo da se radi o EXTRA PONUDI i ograničenim količinama ovog paketa.

Isti je dostupan preko online prodajnih sistema gigstix.ba, gigstix.com i gigstix.me, kao i na prodajnim mestima ovih sistema koja su navedena na njihovim zvaničnim stranicama. I ove godine za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak 14. juna od 12:00 časova.

UniCredit Bank Banja Luka zvanična je Banka partner ovogodišnjeg izdanja Nektar OK Festa, jednog od najvećih regionalnih muzičkih festivala, koji će biti održan od 15. do 17. jula, u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.

Festivalski kamp je omiljeno mjesto boravka i druženja OKfestovaca 😎💯⛺️🏕

Zona u kojoj ne nedostaje zabave, družena i fantastičnih nastupa na dnevnom festivalskom stage-u na kojem nas i ove godine očekuju: Orthodox Celts SUNSHINE Edo Maajka Let 3 Vojko Vrućina M.O.R.T.

— Sky Cola OK stage u OK kampu — 💯🎵🎶⛺️⛺️

Kao dobra uvertita ovom fantastičnom programu očekuju nas nastupi na #SARA OK summer stage-u kraj bazena na Tjentištu. Za dobru atmosferu zaduženi su: After Affair Alexander G Dejan Milicevic Lea Dobricic MARINA KARAMARKO Mladen Tomic Petar Dundov

— #SARA OK summer stage — 😎🎧🎼🎧

Izaberi jedan od festivalskih paketa koji će ti osigurati boravak u OK KAMPU ⛺️⛺️ na https://www.okfest.net/#booking i uživaj u nezaboravnoj OK avanturi na osmom po redu Nektar OK Fest 2022 😎😎❤️❤️❤️

#budiOK #NektarOKFest #OKFest #ok #fest #festival #music #muzika #kamp #kampovanje #camp #camping #nature #priroda #nacionalnipark #nationalpark #Sutjeska #magic #magija #Foča #Tjentište

Posted by OK Fest on Thursday, 19 May 2022

 

Previous post

Ultimativni osećaj bespomoćnosti u novom singlu deathcore veterana Suicide Silence...

Next post

Veliki beogradski koncert Repetitora... Sirova energija 11. juna u bašti kluba Drugstore

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *