Home»Film»Dajana Ros i Tame Impala zajedno pevaju “Turn Up The Sunshine”… to je znak da stiže “Minions: The Rise Of Gru”

Dajana Ros i Tame Impala zajedno pevaju “Turn Up The Sunshine”… to je znak da stiže “Minions: The Rise Of Gru”

4
Shares
Pinterest Google+
Tame Impala, Dajana Ros/Photo> Universal Music Serbia
Tame Impala, Dajana Ros/Photo> Universal Music Serbia

Sunčani dani, toplo vreme i početak letnje atmosfere donose veliku količinu pozitivne energije u ljudima, a upravo te vibracije su osetila i omiljena mala žuta stvorenja, pa su rešila da je pravo vreme za novo “Minions” ostvarenje. Dajana Ros i Tame Impala predstavili su prvi singl sa nedavno najavljenog soundtrack izdanja za film “Minions: The Rise Of Gru”, novog nastavka trenutno najveće animirane franšize.

Numera “Turn Up The Sunshine” predstavlja jedinstvenu saradnju koja donosi neodoljiv prizvuk sedamdesetih godina i za koju se očekuje da će oduševiti slušaoce širom sveta.

Turn Up The Sunshine, cover
Turn Up The Sunshine, cover

Ova akciona komedija donosi priču o počecima Grua, odnosno o tome kako se najveći svetski superzlikovac po prvi put sreo sa svojim legendarnim Minionsima i formirao nezaustavljivu vojsku. Soundtrack izdanja čini niz funk, disco i soul klasika, počevši od potpuno novih verzija najvećih hitova sedamdesetih pa sve do neprikosnovenih muzičkih talenata današnjice koji navedenim žanrovima daju nove elemente i time ponovo jačaju njihovu popularnost.

Pored zvezda kao što su St. Vincent, H.E.R, Bleachers i Fibi Bridžers, na izdanju se pojavljuju i sami Minionsi sa prepoznatljivom verzijom numere “Cecilia” koju u originalu izvode Sajmon i Garfankel.

Minions: The Rise Of Gru, promo Unicersal
Minions: The Rise Of Gru, promo Unicersal

Izvršni producent muzike iz filma je Džek Antonof, nagrađivani pevač, tekstopisac i producent. On se do sada može pohvaliti sa šest Grammy nagrada, a od prošle godine vlasnik je i BBC priznanja za osobu koja je redefinisala pop muziku. Sarađivao je sa nekim od najvećih imena pop muzike, među kojima su Tejlor Svift, Lordi, Florence + The Machine, Lana Del Rej i mnogi drugi.

Svetska premijera filma “Minions: The Rise Of Gru” zakazana je za 1. jul, a istog dana slušaocima će biti dostupno i kompletno soundtrack izdanje.

Previous post

24 minuta koje treba slušati "od početka do kraja"... Šajzerbiterlemon predstavio moćni drugi album "Na dugačkim poljima"

Next post

Iscedili Beningtona kao suvu drenovinu... Rani Česterov bend Grey Daze objavio još jednu pesmu sa glasom pokojnog pevača

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *