Home»Muzika»Ćerka Ozija Ozborna povređena u fatalnom požaru u muzičkom studiju…

Ćerka Ozija Ozborna povređena u fatalnom požaru u muzičkom studiju…

5
Shares
Pinterest Google+
ARO/Photo: press promo
ARO/Photo: press promo

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, uključujući i ćerku Ozija Ozborna, kada je u četvrtak uveče požar zahvatio zgradu u Holivudu u Kaliforniji.

Požar je prvi put prijavljen oko 18.35 časova. u industrijskoj zgradi.

ČUDNA MALA PESMA… OZIJEVA ĆERKA EJME OBJAVILA SINGL “SHARED SOMETHING WITH THE NIGHT

Vatrogasci su stigli i zatekli dim kako se izliva iz dvospratnog betonskog objekta. Prema Vatrogasnoj službi Los Anđelesa, 78 vatrogasaca se borilo sa požarom i uspeli su da ugase plamen za oko 50 minuta.

Kada su vatrogasci pretražili objekat, pronašli su jednu mrtvu osobu unutar zgrade. Identitet te osobe nije odmah objavljen.

Dve osobe na licu mesta požalile su se na respiratorne probleme zbog izlaganja dimu, pа su zbrinute u bolnici a potom puštene na kućni oporavak, rekli su vatrogasni zvaničnici.

MRAČNA NA TATU… ĆERKA OZIJA OZBORNA, EJME, OBJAVILA NOVU PESMU POD UMETNIČKIM IMENOM ARO

Šeron Ozborn, televizijska ličnost i supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, objavila je vest o požaru na svojoj Instagram stranici. U svom postu je rekla da je ćerka slavnog para, Ejme Ozborn, bila u zgradi u to vreme i radila u studiju za snimanje.

Ozbornova ćerka je bila jedna od dve osobe koje su izašle žive, kako je napisala Šeron.

“Potpuno je srceparajuće što je neko danas izgubio život u ovom požaru i mi šaljemo naše molitve ovoj osobi i njenoj porodici”, napisala je Šeron Ozborn na Instagramu. “Ono što se danas dogodilo bilo je više nego strašno”.

Šeron Ozborn opisala je zgradu kao “kreativni centar za muziku u Holivudu”. Dok je izražavala saučešće zbog izgubljenog života i muzičke opreme uništene u požaru, kritikovala je i  nedostatak zaštite od požara i propisa u zgradi.

“Stvarno se nadam da će ovakve zgrade biti bolje obezbeđene od požara”, stoji u njenom postu. Ona je rekla da je prostor “trebalo da bude regulisan protivpožarnim pravilima”.

Uzrok požara se istražuje.

Izvor: whnt.com

Previous post

Veliki beogradski koncert Repetitora... Sirova energija 11. juna u bašti kluba Drugstore

Next post

24 minuta koje treba slušati "od početka do kraja"... Šajzerbiterlemon predstavio moćni drugi album "Na dugačkim poljima"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *