Home»Film»Val Kilmer molio producente da reprizira ulogu Ajsmena u nastavku filma “Top Gun”, uspeo je zahvaljujući – veštačkoj inteligenciji

Val Kilmer molio producente da reprizira ulogu Ajsmena u nastavku filma “Top Gun”, uspeo je zahvaljujući – veštačkoj inteligenciji

4
Shares
Pinterest Google+
Val Kilmer, Top Gun Maverick, promo
Val Kilmer, Top Gun Maverick, promo

Val Kilmer je otkrio da je “molio” producente filma “Top Gun: Maverick” da ponovi svoju ulogu iz prvog dela koristeći tehnologiju veštačke inteligencije, nakon što je bio podvrgnut traheotomiji 2014. nakon dijagnoze raka grla, piše Daily Mail.

TREJLER DOKUMENTARCA O VALU KILMERU IZNEANDIO SVE… OVAKO TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU MALO KO JE OČEKIVAO

Glumac (62), koji se proslavio u originalnom blokbasteru iz 1986. godine kao poručnik Tom “Ajsmen” Kazanski, priznao je da se “ljudi bore da shvate kada on govori”, ali je insistirao da je on i dalje “potpuno ista osoba”.

ZAŠTO U NASTAVKU “TOP GUNA” NEMA KELI MEKGILIS I MEG RAJAN?

Posle godina finansijskih problema, njegova bivša devojka Šer je ubrzo platila njegove medicinske račune kada se probudio u lokvi krvi, koju je iskašljao nakon što mu izrasla kvrga i izazvala poteškoće pri gutanju i govoru.

Val Kilmer je ipak “stao na noge” i dobio  priliku da igra lik Ajsmena.

Podsetimo, pretpremijera filma “Top Gun: Maverick” u Srbiji je 24. maja, a dan kasnije film će biti na redovnom bioskopskom reprtoaru.

Previous post

Prvi Highwaystar festival u klubu Fest 29. maja uz Ascend, Sigma Epsilon i Sanitarium

Next post

Druga strana filma... Koncert za kvintet i glumca 19. maja u klubu Lisabon u mts Dvorani

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *