Home»TV»Sramota koja traje već 11 godina… Nil Patrik Haris se konačno javno izvinio zbog okrutne i bizarne fotografije koja ismeva pokojnu Ejmi Vajnhaus

Sramota koja traje već 11 godina… Nil Patrik Haris se konačno javno izvinio zbog okrutne i bizarne fotografije koja ismeva pokojnu Ejmi Vajnhaus

5
Shares
Pinterest Google+
Nil Patrik HAris/Photo: YouTube screenshot
Nil Patrik HAris/Photo: YouTube screenshot

Nil Patrik Haris je odgovorio na kritike u vezi sa fotografijom koja ponovo kruži internetom – sa zabave za Noć veštica koju je priredio pre 11 godina – a prikazuje poslužavnik sa hranom postavljen tako da liči na leš Ejmi Vajnhaus.

MORBIDNA MODA NA SVETSKOJ MUZIČKOJ SCENI… SAD I HOLOGRAM EJMI VAJNHAUS KREĆE NA TURNEJU?

Ejmi Vajnhaus, džez pevačica i tekstopisac, umrla je 23. jula 2011. u 27. godini. Nekoliko meseci kasnije, Haris i njegov muž, Dejvid Burtka, priredili su žurku sa tanjirom za posluženje hrane na kojem je bio jezivi lažni leš sa cigaretom koja visi iz usta, uz poruku na kojoj je pisalo: “Leš Ejmi Vajnhaus”.

Ispod toga, u belešci je detaljno opisano šta se nalazilo na meniju: “Goveđa rebra, svinjsko meso, pileća kobasica u začinjenom roštilj sosu”.

U ponedeljak je Haris napisao u izjavi za Entertainment Weekly da je tada zažalio zbog tog čina, ali da mu je i danas žao.

– Fotografija koja se nedavno pojavila je sa zabave na temu Noć veštica, koju smo moj muž i ja organizovali pre 11 godina. Ejmi Vajnhaus je bila talenat koji se pojavljuje jednom u generaciji, i žao mi je zbog bilo kakve boli koju je ova slika izazvala.

Fotografija i rasprava oko nje ponovo su oživele na Twitteru prošle nedelje, kada je spisateljica Ešli Riz napisala: “Ne mogu da verujem koliko veoma onlajn ljudi starijih od 25 godina upravo sada saznaje za odvratnu tortu Ejmi Vajnhaus Nila Patrika Harisa”.

POGLEDAJTE DO SADA NEVIĐEN VIDEO SNIMAK PRIVATNOG MINI-KONCERTA EJMI VAJNHAUS

Korisnici Twittera su žestoko reagovali, retvitovali Riz i izneli svoja mišljenja o posluženju, koje su neki nazvali “uznemirujućim” i “okrutnim”.

Originalnu forografiju je na Twitter prvi put postavio – i nakon toga obrisao – Džastin Mikita, suprug glumca iz serije “Modern family” Džesija Tajlera Fergusona.

Riz je ranije pisala o tom događaju u jednom članku iz 2018. Tokom godina priča je oživela nekoliko puta, međutim, nikada do tačke koja je primorala Harisa da odgovori – sve do ponedeljka.

Previous post

Druga strana filma... Koncert za kvintet i glumca 19. maja u klubu Lisabon u mts Dvorani

Next post

Koncertna promocija debi albuma benda Blast 77 u petak u Kuglašu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *