Home»Muzika»Prvi Highwaystar festival u klubu Fest 29. maja uz Ascend, Sigma Epsilon i Sanitarium

Prvi Highwaystar festival u klubu Fest 29. maja uz Ascend, Sigma Epsilon i Sanitarium

4
Shares
Pinterest Google+
Sanitarium (Rokerijada 2020)/ Photo: AleX
Sanitarium (Rokerijada 2020)/ Photo: AleX

U zemunskom klubu Fest 29. maja sa početkom u 20h biće održan prvi Highwaystar fest u organizaciji Highwaystar magazina, a na njemu će nastupiti bendovi Ascend, Sigma Epsilon i Sanitarium.

Ascend su mlade nade heavy metala. Dolaze iz Beograda i Aranđelovca i prže domaćinski. U prilog tome ide i to da su bili učesnici Bunt festivala, te da su osvojili i nagradu publike na Beogradskom Autorskom Rok Festivalu – BARF. Uskoro će predstaviti i svoj prvi studijski materijal, te ako niste do sada bili na njihovoj svirci dođite da ih čujete dok ne potpišu za Nuclear Blast, tada će karta biti dosta skuplja.

Sigma Epsilon je beogradski (netipičan) thrash metal sastav. Na svirkama uvek prave sjajnu atmosferu(što je valjda i najbitnije, jelte), i prilično su beskompromisni. Lomljenje u najavi! Ako ne znate kako da se pripremite za ovaj nastup, preporučujemo da čujete njihove “Ruka koja mrda usta”, “Svi putevi vode do smrti” i obradu Đorđa Miljenovića “Nisam dobro”.

Sanitarium je bend koji je pokupio sve moguće festivale – Bunt, Gitarijadu u Zaječaru, Rokerijadu, Mobil Music Fest i sigurno i još neke druge. Žanr koji sviraju je teško  definisati, ali ono što ih karakteriše je nenormalna količina energije koju ostavljaju na bini. Upravo završavaju snimanje debi albuma koji će zajednički objaviti Multimedia Music i Headliner.

Ulaznica za Highwaystar fest je 300 dinara i moći će da se kupi na ulazu u klub.

Highwaystar fest, plakat
Highwaystar fest, plakat
Previous post

Molitve fanova su uslišene... Snima se šesta sezona genijalne serije "Black Mirror", Netflix već otkupio prava

Next post

Val Kilmer molio producente da reprizira ulogu Ajsmena u nastavku filma "Top Gun", uspeo je zahvaljujući - veštačkoj inteligenciji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *