Molitve fanova su uslišene… Snima se šesta sezona genijalne serije “Black Mirror”, Netflix već otkupio prava

0
142
Oglasi
Black Mirror, promo
Black Mirror, promo

Prošle su gotovo tri godine otkako je 5. sezona distopijske drame premijerno prikazana na Netflixu, a sada magazin Variety otkriva kako je u produkciji nova, šesta, “Black Mirror” sezona.

Iako se pojedinosti čuvaju pod ključem, ono što se zna je da će imati više od pet epizoda, a da će neki od glumaca biti Endrju Skot, Entoni Maki, Jaja Abdul-Maten II, Toper Grejs i Majli Sajrus. Još se zna da li će epizode biti “filmskije”, odnosno da li će se svaka tretirati kao pojedinačni film što je u skladu sa poslednjim nastavcima kad su epizode prelazile 60 minuta i imale izrazito visok produkcijski nivo.

DA LI STE ZNALI ZBOG ČEGA SE SERIJA “BLACK MIRROR” BAŠ TAKO ZOVE… I JOŠ NEKE SITNICE…

Iako je na početku pandemije tvorac serije izjavio: “2020. Ni tvorci Black Mirrora nisu mogli da izmisle ovu godinu” i kako “Black Mirror” nema smisla obzirom da je realnost postala crnja od same serije, očigledno je dogovor konačno postignut, a Banijay Rights – distribucijski ogranak kompanije koja ima prava na “Black Mirror” – licencirao je svoju hit emisiju Netflixu.

Bruker nije bio besposlen, krajem 2020. objavio je Netflix specijal “Death to 2020“, a takođe je producirao i specijal “Napad holivudskih klišeja”. Ipak, Bruker je još uvek praktično sinonim za “Black Mirror” i logično je da Netflix želi nastavke s njim , s obzirom na to da se opet očekuje ogromna gledanost.

Iako je serija započela na britanskom kanalu Channel 4 gde se emitovala dve sezone, format se pretvorio u globalnu senzaciju kroz Netflix i njegove ogromne budžete u epizodama kao što su “San Junipero” i “USS Callister” koji su visoko podigli lestvicu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime