Home»TV»Snima se...»Molitve fanova su uslišene… Snima se šesta sezona genijalne serije “Black Mirror”, Netflix već otkupio prava

Molitve fanova su uslišene… Snima se šesta sezona genijalne serije “Black Mirror”, Netflix već otkupio prava

4
Shares
Pinterest Google+
Black Mirror, promo
Black Mirror, promo

Prošle su gotovo tri godine otkako je 5. sezona distopijske drame premijerno prikazana na Netflixu, a sada magazin Variety otkriva kako je u produkciji nova, šesta, “Black Mirror” sezona.

Iako se pojedinosti čuvaju pod ključem, ono što se zna je da će imati više od pet epizoda, a da će neki od glumaca biti Endrju Skot, Entoni Maki, Jaja Abdul-Maten II, Toper Grejs i Majli Sajrus. Još se zna da li će epizode biti “filmskije”, odnosno da li će se svaka tretirati kao pojedinačni film što je u skladu sa poslednjim nastavcima kad su epizode prelazile 60 minuta i imale izrazito visok produkcijski nivo.

DA LI STE ZNALI ZBOG ČEGA SE SERIJA “BLACK MIRROR” BAŠ TAKO ZOVE… I JOŠ NEKE SITNICE…

Iako je na početku pandemije tvorac serije izjavio: “2020. Ni tvorci Black Mirrora nisu mogli da izmisle ovu godinu” i kako “Black Mirror” nema smisla obzirom da je realnost postala crnja od same serije, očigledno je dogovor konačno postignut, a Banijay Rights – distribucijski ogranak kompanije koja ima prava na “Black Mirror” – licencirao je svoju hit emisiju Netflixu.

Bruker nije bio besposlen, krajem 2020. objavio je Netflix specijal “Death to 2020“, a takođe je producirao i specijal “Napad holivudskih klišeja”. Ipak, Bruker je još uvek praktično sinonim za “Black Mirror” i logično je da Netflix želi nastavke s njim , s obzirom na to da se opet očekuje ogromna gledanost.

Iako je serija započela na britanskom kanalu Channel 4 gde se emitovala dve sezone, format se pretvorio u globalnu senzaciju kroz Netflix i njegove ogromne budžete u epizodama kao što su “San Junipero” i “USS Callister” koji su visoko podigli lestvicu.

Previous post

Glumčina... Bogdan Diklić dobitnik Nušićeve nagrade za životno delo

Next post

Prvi Highwaystar festival u klubu Fest 29. maja uz Ascend, Sigma Epsilon i Sanitarium

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *