Klepton vs. Covid-19… Legendarni gitarista, antivakser i borac protiv lockdowna, dobio koronu

0
212
Erik Klepton/Photo: YouTube printscreen
Erik Klepton/Photo: YouTube printscreen

Erik Klepton je odložio neke od svojih evropskih koncerata pošto je pozitivan na Covid-19.

“Erik Klepton, nažalost, ima Covid, bio je pozitivan ubrzo posle drugog koncerta u Rojal Albert holu”, objašnjava se u poruci objavljenoj na Facebook stranici velikog gitariste, aludirajući na nedavne Kleptonove nastupe u Londonu. “Njegovi lekarski savetnici su mu rekli da ako prerano nastavi da putuje i nastupa, to bi moglo značajno da odloži njegov potpuni oporavak. Erik je takođe nestrpljiv da izbegne prenošenje bilo kakve infekcije bilo kome iz svog benda, ekipe, promotera, osoblja i naravno fanova”.

POSLE VAKCINE, SVE SE PROMENILO… KAKO SE ERIK KLEPTON POSVAĐAO SA SVIMA I POSTAO BORAC PROTIV ‘POLICIJSKE DRŽAVE‘

U poruci se dalje objašnjava da su nastupi zakazani za 17. maj u Cirihu, u Švajcarskoj i 18. maj u Milanu, u Italiji, odloženi, pri čemu se roker nada da će se vratiti na scenu 20. maja u Bolonji, u Italiji.

ERIK KLEPTON IMA NOVU TEORIJU: LJUDI SE VAKCINIŠU PROTIV COVIDA-19 ZBOG – MASOVNE HIPNOZE

“Veoma je frustrirajuće što je Erik, pošto je izbegavao Covid tokom karantina i tokom perioda kada su važila ograničenja putovanja, podlegao Covidu u ovom trenutku, ali se nadamo da će se dovoljno oporaviti do kraja nedelje. da bi mogao da izvedu ostatak planiranih nastupa”, navodi se u saopštenju, i dodaje da će Klepton ponovo zakazati koncerte koji su odloženi kada budu pronašeni odgovarajući datumi”.

Klepton je održao samo dva nastupa na svojoj evropskoj turneji 2022. godine – gorepomenute datume u Londonu – pre nego što se razboleo.

DA LI JE NOVA PESMA ERIKA KLEPTONA USTVARI ANTIVAKSERSKA HIMNA…?

Gitarista je glasno govorio o svom protivljenju vakcinama i zakonima o lockdonu tokom pandemije. U februaru 2021. Klepton je primio vakcinu AstraZeneca i imao “teške reakcije” na nju. „

– Moje ruke i stopala su bile ili smrznuti, utrnuli ili su goreli, i bili su prilično beskorisni dve nedelje – kasnije je pričao roker. – Plašio sam se da više nikada neću moći da sviram.

To iskustvo je navelo Kleptona da se angažuje protiv lockdowna i vakcina, stav koji ga je koštao svaše sa nekolicinom dobrih prijatelja.

.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime