Home»Muzika»Homeland»The Bad Week promovišu debi album “So it was” koncertima u Novom Sadu i Beogradu

The Bad Week promovišu debi album “So it was” koncertima u Novom Sadu i Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
The Bad Week/Photo: Nemanja Banović
The Bad Week/Photo: Nemanja Banović

Novosadski country blues bend The Bad Week za naredni period planira nekoliko nastupa na kojima će promovisati debi album “So it was”.

U julu 2020. godine, u Dunavskoj ulici u Novom Sadu, usni harmonikaš se pridružio gitaristi da svojim zvukom zajedno bogate grad. Malo posle toga skupini je prišao bubnjar i tada je rođen The Bad Week.

– Zajedničkom svirkom i okupima objedinili smo zvuk ulice u album koji smo nazvali ’So it Was’. Album ima 11 pesama i priča o svakodnevnim temama u kojem se ljudi prepoznaju – kažu članovi benda i dodaju: – Cilj albuma je da kroz njega širimo sreću i da kako nam je to bilo uručeno, ’nekom ulepšamo dan’.

Album “So it Was” koji će uskoro biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music, The Bad Week će najpre promovisati u svom gradu.

Foxtrot_ ilustracija Nikola Pantić
Foxtrot_ ilustracija Nikola Pantić

Nastup u Foxtrotu u Novom Sadu zakazan je za 20. maj od 21.30. Bendu će se ovom prilikom na sceni pridružiti i Nenad Patković, koji je gostujući muzičar na albumu kao i Milan Kerezović Keckec. Ulaz je 300 dinara.

Nekoliko dana kasnije, 26. maja u 20h, nastupiće u kulturnom centru Božidarac u Beogradu. Ovog puta kao stalna postava benda The Bad Week, a ulaz je slobodan.

Bozidarac_ ilustracija Nikola Pantić
Bozidarac_ ilustracija Nikola Pantić

Članovi benda, Strahinja Jajić (vokal, gitara), Stefan Stefanović Gile (usna harmonika) i Danijel Seethaler (bubnjevi/kahon) najavljuju i svirku u pabu Lazino tele početkom juna, ali to nije sve:

– Tokom leta ćemo nastaviti sa promocijom albuma na svirkama i festivalima.  Među njima su i Festival uličnih svirača u Novom Sadu i Troto Art fest Banjaluka – dodaje bend.

Previous post

Placebo pokrenuli online prodaju svoje korišćene opreme u humanitarne svrhe...

Next post

Poslednji snimci Marka Lanegana u video spotu za turobnu i predivnu pesmu "Hireath" ... bio je srećan kao nikada pre

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *