OneRepublic singlom “I Ain’t Worried” najavljuju “Top Gun: Maverick“ premijeru

0
294
Oglasi
OneRepublic_Press Photo_credit Universal Music Serbia
OneRepublic_Press Photo_credit Universal Music Serbia

Euforija oko premijere nastavka originalnog “Top Gun” filma iz 1986. ne jenjava, a uzbuđenju fanova dodatno doprinosi predstavljanje numera iz budućeg soundtrack izdanja.

OBJAVLJENA VODEĆA PESMA IZ NASTAVKA FILMA “TOP GUN”… LEJDI GAGA: PISALA SAM JE GODINAMA…

Bend OneRepublic objavio je “I Ain’t Worried” – drugi singl koji dolazi nakon numere “Hold My Hand” čija je autorka i izvođač Lejdi Gaga. Na pesmi je radio veliki broj ljudi, među kojima su Rajan Teder, Brent Kucl, Tajler Spraj, Džon Erikson, Peter Moren i Bjorn Itling, a predstavljen je i muzički video, za čiju režiju je bio zadužen Ajzak Renc, u kome su prikazani delovi iz predstojećeg “Top Gun: Maverick” filma.

I Ain't Worried_Cover Artwork
I Ain’t Worried_Cover Artwork

Glavnu ulogu u ovom uzbudljivom ostvarenju, koje ostavlja bez daha i pojačava adrenalin, tumači naravno Tom Krus, a radnja je fokusirana na život koji vodi poručnik Pit “Maverick” Mičel posle više od trideset godina službe kao jedan od najboljih avijatičara u mornarici.

ZAŠTO U NASTAVKU “TOP GUNA” NEMA KELI MEKGILIS I MEG RAJAN?

Premijera filma zakazana je za 27. maj, a istog dana biće objavljeno kompletno soundtrack izdanje.

OneRepublic su trenutno na svojoj evropskoj turneji, a početak severnoameričkog dela “Never Ending Summer Tour“, tokom kog će obići 40 gradova i na kom će im se kao specijalni gosti pridružiti bend Needtobreathe, očekuje se 8. jula.

Izdanje “I Ain’t Worried (Music From The Motion Picture “Top Gun: Maverick”)” je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: https://umrs.lnk.to/OneRepublicIAintWorried

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime