Home»Muzika»Homeland»Sunshine predstavio novi video singl… Stigla “Arija-M”

Sunshine predstavio novi video singl… Stigla “Arija-M”

4
Shares
Pinterest Google+
Sunshine/ Photo: Vuk Protić
Sunshine/ Photo: Vuk Protić

Posle povratničkog singla “Da li sam” bend Sunshine objavio je pesmu pod nazivom “Arija-M”. Ova pesma je drugi po redu singl koji najavljuje njihov novi album.

Produkciju pesme pored Baneta Bojovića radili su Dalibor Minić aka Daliborus i Ivan Petrović aka Latino Nigga’, dok tekst potpisuju Kiza-RH i Bane Bojović. Kao ženski vokal pojavljuje se i Milica Stojicev.

Sunshine je još od devedesetih uvek bio praćen kvalitetnim video radovima koje svi pamtimo, tako da je i ovaj put spot režirao, snimio i montirao majstor svog zanata Vuk Protić.

Vuk je radio i prethodni singl pod nazivom “Da li sam” koji je pokupio mnogobrojne nagrade.

Sunshine/ Photo: Vuk Protić
Sunshine/ Photo: Vuk Protić

– U muzičkom pogledu mi je početna ideja bila da bude dinamična obrada Čajkovskog. Praćena je jakim gitarama, ritmom i ženskim vokalom. Sa tekstualne strane je opis Arije-M ili Marije, kao kontrast klasičnih nemoralnih devojaka i sa druge strane jedinstvene moralno čiste arije-M. Najveća zahvalnost  je “Bogu Gospodu” što me održava funkcionalnim i što me je okružio sjajnim timom u realizaciji pesama i isto tako muzičarima “Sunshine crewa” sa kojima širom Srbije i regiona održavamo izrazito uspešne koncerte. Peace to all’ya!! – izjavio je pevač. Bane Bojović.

Bend Sunshine će ovo koncertno leto provesti veoma radno i moći ćemo da ih vidimo na velikom broju festivala u Srbiji i regionu – festival u Banjaluci (29. maja), Arsenal (30. juna), OK Fest na Tjentištu (15. jul), Ša fest u Prijedoru (29. jul), festival na Divčibarima (13. avgust)…

Previous post

Priče iz nekog vremena prošlog... Kantautor Mihail Ramač objavio pesmu posvećenu Đorđu Balaševiću

Next post

Mladi autorski bendovi Srbije - otvoren je konkurs za ovogodišnju Rokerijadu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *