Džejson Momoa prekršio pravila u Vatikanu, sad se kaje i izvinjava…

0
120
Oglasi
Džejson Momoa/printscreen
Džejson Momoa/printscreen

Džejson Momoa boravio je u Italiji zbog snimanja filma “Fast X”, desetog dela franšize “Brzi i žestoki”, pa je objavio fotografije na kojima se vidi da je posetio Sikstinsku kapelu u Vatikanu. Te fotografije izazvale su reakcije na društvenim mrežama pri čemu se isticalo kako je, po pravilu, fotografisanje zabranjeno u Sikstinskoj kapeli. Momoa je zbog toga u subotu objavio video sa izvinjenjem.

DŽEJSON MOMOA PRED PREMIJERU NOVOG “AQUAMENA” PRIZNAO: SVE ČEŠĆE SE POVREĐUJEM NA SNIMANJIMA… POSTAJEM OSTARELI SUPERHEROJ

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu “Aquaman” rekao je “ako ste ikada pomislili da ne cenim vašu kulturu, verujte mi da mi to nije bila namera”.

Džejson Momoa u Sikstinskoj kapali/screenshot instagram
Džejson Momoa u Sikstinskoj kapali/screenshot instagram

U nastavku, objasnio je kako je želeo da iskoristi nekoliko slobodnih dana pa je odlučio da poseti Sikstinsku kapelu i donira određeni novčani iznos, zajedno s prijateljima i članovima ekipe iz franšize “Brzi i žestoki”.

KAKO JE DŽEJSON MOMOA ZAVOLEO BAS GITARU I ŠTA S TIM IMA GRUPA TOOL…

Kada su došli u kapelu, kazao je Momoa, neki posetioci poželeli su da se fotografišu s njim, na šta je on pristao. “Pitao sam za dozvolu, smatrao sam da je to korektno. Nikada ne bih napravio nešto čime bih iskazao nepoštivanje nečije kulture. Izvinjavam se ako sam to uradio. Nije mi to bila namera”, istakao je Momoa dodajući kako je želeo da njegova poset kapeli bude privatna pri čemu je donirao novac. “Volim vas, oprostite ako sam vas uvredio. Izvinjavam se”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime